ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μια οικογένεια ο ΟΦΗ στο δείπνο της Κ19!

Μια οικογένεια ο ΟΦΗ στο δείπνο της Κ19!

image

Παίκτες από την μεγάλη ομάδα, διοίκηση καθώς και επιχειρηματίες - φίλοι του ΟΦΗ παρευρέθηκαν στο δείπνο της Κ19 του ΟΦΗ αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι ο ΟΦΗ είναι μια οικογένεια.

Η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των «μικρών» της Football league, το οποίο όπως έχει ανακοινωθεί θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου.

To κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και ο προπονητής, Βασίλης Πλεσίτης και οι συνεργάτες του, περιμένουν πως και πως για να αρχίσει το πρωτάθλημα, μετά απο προετοιμασία 4 μηνών!

Στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Κ19 του ΟΦΗ, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο ΟΦΗ λειτουργεί σαν μια οικογένεια.

Στο δείπνο των «μικρών» εκ μέρους της μεγάλης ομάδας, παραβρέθηκαν οι Κώτσιος, Κιάσσος και Νάστος εκφράζοντας και αυτοί με τη σειρά τους τη στήριξη τους, στους μικρούς του ΟΦΗ, στους οποίους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε έτοιμοι»

«Είμαστε έτοιμοι. Εχουμε κάνει 19 φιλικά παιχνίδια, έχουμε δώσει και τρία επίσημα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ και νομίζω ότι έχουμε όλες τις προυποθέσεις που θέλουμε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτον τον καιρό και τόσο εγώ και οι συνεργάτες μου όσο και οι ποδοσφαιριστές, ανυπονομονούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα» ανέφερε στην δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης, ο οποίος παρέστη στο δείπνο μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Γαυγιωτάκη και τον Λευτέρη Πουπάκη, ο οποίος θα έχει ρόλο Γενικού αρχηγού στην Κ19 του ΟΦΗ.

Δυναμική παρουσία η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Να σημειωθεί ότι στο δείπνο της Κ19 του ΟΦΗ είχε δυναμική παρουσία η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ1925.

Ο Μανόλης Ορφανάκης, ο Μιχάλης Μυλωνάκης (με τον συνέταιρο του στις επιχειρήσεις του Κώστα Καραντινό), ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης, ο Γενικός διευθυντής Δημήτρης Αποστολάκης, έδωσαν το «παρών» στο δείπνο της Κ19.

Επιχειρηματίες-φίλοι του ΟΦΗ κοντά στην Κ19

Ιδιαίτερη όμως ήταν η παρουσία και κάποιων γνωστών φίλων του ΟΦΗ επιχειρηματιών του Ηρακλείου, οι οποίοι θα βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ και της Κ19.

Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή, τον Γιώργο Αλετρά, τον Βασίλη Χωραίτη και τον Δημήτρη Καλαιτζάκη, οι οποίοι θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Κ19 του ΟΦΗ και γενικότερα στι υποδομές του ΟΦΗ. μέσα απο μια επιτροπή που θα συσταθεί και την οποία θα πλαισιώσουν και άλλοι φίλοι του ΟΦΗ.

Στο δείπνο παρέστη και ο κ. Βαγγέλης Παπαγγελής εκ μέρους της ΕΠΣΗ.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον Μανόλη Σταματάκη, ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» για την φιλοξενία (υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση και στον κ. Σταματάκη να είναι επίσης κοντά στις υποδομές του ΟΦΗ, μέσα απο αυτήν την επιτροπή).

Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί και το μέλος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Γιώργο Κουτεντάκη, ο οποίος και πρόσφερε τα κρέατα στο δείπνο στην Κ19 του ΟΦΗ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development