ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Χατζηδιαμαντής: "Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους"

Χατζηδιαμαντής: "Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους"

image

Σε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΠΟΑ με τον Εθνικό Πειραιά προχώρησαν ο βοηθός προπονητή του ΠΟΑ και ο τεχνικός του Εθνικού Πειραιά.

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο βοηθός προπονητή του ΠΟΑ, Γιώργος Χατζηδιαμαντής.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

"Ξεκινήσαμε νωθρά στην αναμέτρηση. Σε αυτό μας επηρέασαν και οι απουσίες που είχαμε της τελευταίας στιγμής με κυριότερη εκείνη του Τριανταφύλλου. Στο πρώτο ημίχρονο ψάχναμε τα πατήματα μας. Είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και βγήκαμε με αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο."

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την φάση του πέναλτι ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μας φάνηκε από εκεί που ήμασταν ότι ήταν πέναλτι αλλά δεν μπορούμε να πουμε με 100 %  σιγουριά αν ήταν. Αν και τώρα δεν έχει σημασία να τα συζητάμε καθώς ο διαιτητής που είναι ο άρχοντας του παιχνιδιού έκρινε ότι δεν ήταν."

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εθνικού Πειραιά, Θύμιος Γεωργούλης ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Σήμερα αγωνίστηκαν δύο ομάδες που έχουν πολλά κοινά και χρησιμοποιούν πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και κάποιους διαλεγμένους μεγάλους. Εμείς θέλαμε να παίξουμε, να κερδίσουμε και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Αν και πίεσε ο ΠΟΑ στο δεύτερο μέρος εμείς καταφέραμε και κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι στην αδικημένη Γ’ Εθνική υπάρχουν νέοι παίκτες που μπορούν να διακριθούν όπως κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ καθώς και της ομάδας μας του Εθνικού."

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development