ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μήνυμα συσπείρωσης από τον Πίτσο στον ΟΦΗ!

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Πίτσο στον ΟΦΗ!

image

Σε δηλώσεις του ο υπηρεσιακός προπονητής του ΟΦΗ, Μηνάς Πίτσος, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης προς όλους στο σύλλογο.

«Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται συσπείρωση». Με τη φράση αυτή στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής στον σύλλογο μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια, περιέγραψε το πως αντιμετωπίζουν στην ομάδα τα δύο προσεχή παιχνίδια με Ξάνθη και Άρη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ο Μηνάς Πίτσος τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικά παιχνίδια. Το κάθε ένα με τη δική του σημασία. Τα βλέπουμε και τα δύο με την ίδια σοβαρότητα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στην Ξάνθη, θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες, ο Μηνάς Πίτσος ανέφερε ότι: «Επιλέξαμε να προφυλάξουμε κάποια παιδιά, επειδή έχουν παίξει πολύ στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε τελευταία. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη, που είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό είναι όμως και το παιχνίδι στην Ξάνθη και πιστεύω ότι αυτοί που θα παίξουν, θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα μας».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development