ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ζωγράφισε... για το πάθος του τον ΟΦΗ!

Ζωγράφισε... για το πάθος του τον ΟΦΗ!

image

Ένα εντυπωσιακό και σπάνιας ομορφιάς γκράφιτι για την ομάδα που αγαπάει, τον ΟΦΗ, ζωγράφισε στο ΒΑΚ ο πολυτάλαντος φυσικοθεραπευτής του ΟΦΗ, Κίμων Φρουδάκης.

Το πρώτο πάθος του, είναι ο ΟΦΗ. Το δεύτερο, το σχέδιο, η ζωγραφική και τα …γκράφιτι! Ο φυσικοθεραπευτής του ΟΦΗ, Κίμων Φρουδάκης, είναι «καλλιτέχνης».

Μετά από αρκετές ώρες δουλειάς, αλλά και…φαντασίας, «στόλισε» το ΒΑΚ, με ένα μοναδικό γκράφιτι το οποίο προκαλεί θαυμασμό, σε όσους το βλέπουν.

Σε αυτήν την ωραία «ζωγραφιά» πέρα από το σήμα του ΟΦΗ αναδεικνύονται και ιδιαίτερα «μηνύματα» για το τι πρεσβεύει ο ΟΦΗ.

Στην πραγματικά εντυπωσιακή τοιχογραφία, η οποία είναι 5 μέτρα στο ύψος και 9 στο πλάτος,  πέρα από το σήμα του ΟΦΗ που έχει τον κεντρικό ρόλο, προβάλλονται τα ιδιαίτερα στοιχεία του Κρητικού πολιτισμού, όπως η Κνωσός, το κάστρο του Κούλε, ο δίσκος της Φαιστού.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο δημιουργός ανέφερε για αυτήν του την πρωτοβουλία ότι: «Η αγάπη μου για τον ΟΦΗ, αλλά και για το σχέδιο, με οδήγησαν να δημιουργήσω, αυτήν την τοιχογραφία. Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη ομάδα της Κρήτης, είναι το σήμα κατατεθέν του νησιού μας και εκφράζει πολλά πράγματα πέρα από το αθλητικό κομμάτι.

Για αυτό θέλησα να συνδέσω την κουλτούρα που εκφράζει ο ΟΦΗ και ο κόσμος του, με σημαντικά στοιχεία του Κρητικού πολιτισμού, όπως η Κνωσός, ο δίσκος της Φαιστού, το κάστρο του Κούλε".

Για την ιδέα της καταστευής του γκράφιτι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Κίμων Φρουδάκης επισημαίνει ακόμη ότι: "Όταν εξέφρασα την ιδέα στους ανθρώπους του ΟΦΗ, δεν μου αρνήθηκαν, αντίθετα με διευκόλυναν.

Χαίρομαι που το αποτέλεσμα, έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα όσους το έχουν δεί, γιατί είναι σημαντικό σε ένα τόσο όμορφο χώρο, όπως είναι το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, να υπάρχει κάτι, που να ταιριάζει σε αυτό».

Το γκράφιτι βρίσκεται σε ένα τοίχο, δίπλα στο τέταρτο γήπεδο στο ΒΑΚ και ήδη τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τα παιδιά των ακαδημιών του ΟΦΗ, που βγάζουν αμέτρητες «σέλφι» με φόντο το «δημιούργημα» του Κίμωνα Φρουδάκη!

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development