ΑΡΧΙΚΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ | «Γίνε μέρος του παιχνιδιού» δηλώνοντας συμμετοχή στη σχολή Κριτών

«Γίνε μέρος του παιχνιδιού» δηλώνοντας συμμετοχή στη σχολή Κριτών

image

Την ευκαιρία να «γίνεις μέρος του παιχνιδιού» σου δίνει ο ΣΥΚΚΑΚ σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ. Και αυτό γιατί μέχρι και το Σάββατο 25/2 μπορεί όποιος το επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στη Σχολή Κριτών Καλαθοσφαίρισης για τις περιοχές Χανίων και Ρεθύμνου.

H ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης σε συνεργασία με την Ε.Κ.Α.Σ.Κ προκηρύσσει Σχολή Κριτών Καλαθοσφαίρισης για τις περιοχές Χανίων και Ρεθύμνου .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Άνδρες και Γυναίκες που κατοικούν στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνης , άνω των 18 ετών, υπήκοοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου ή ομότιμου τίτλου σπουδών του εξωτερικού.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις δύο πόλεις κατά το μήνα Μάρτιο .Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα κανονισμών καθώς και πρακτικά μαθήματα στο γήπεδο μπάσκετ. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης των συμμετοχών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στο email του Συνδέσμου : [email protected] .

Και στα παρακάτω τηλέφωνα με γραπτό μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση:

Σμυρνάκης Ορέστης : 6973029361
Γεροντή Μαρία : 6974095139 ( 16.30 – 21.30 ) και
Πλουμίδης Νίκος : 6937198339 (Για Χανιά)»

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development