ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Απόλυτη στήριξη σε Μπαξεβάνο - Συνεχίζει στο "τιμόνι" του Κισσαμικού!

Απόλυτη στήριξη σε Μπαξεβάνο - Συνεχίζει στο "τιμόνι" του Κισσαμικού!

image

Παρά την παραίτηση, που ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης του Κισσαμικού με τον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Κισσαμικό από το πόστο του προπονητή ο Σπύρος Μπαξεβάνος καθώς η διοίκηση δεν την έκανε αποδεχτή.

Μπορεί να έπεσε σαν "βόμβα" η παραίτηση του Σπύρου Μπαξεβάνου από τον πάγκο του Κισσαμικού, όμως αυτή η βόμβα τελικά δεν θα εκραγεί... καθώς η διοίκηση του Χανιώτικου συλλόγου δεν έκανε αποδεχτή την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της την απόλυτη στήριξη προς του πρόσωπο του προπονητή του Κισσαμικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζουν την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξή τους στον προπονητή της ομάδας μας Σπύρο Μπαξεβάνο, με τον οποίο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Είναι τιμή μας ένας άνθρωπος με το ήθος, την προσωπικότητα και τις γνώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου να βρίσκεται στο “τιμόνι” της ομάδας μας και ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει τη στήριξή μας ώστε να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Καιρός να αναλάβουν κάποιοι άλλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν…

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Aggelakas-Pavlidis
Powered by IT Development