ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μέτοχος του ΟΦΗ και ο Νίκος Συριγωνάκης!

Μέτοχος του ΟΦΗ και ο Νίκος Συριγωνάκης!

image

Κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ είναι πλέον με την αγορά μετοχών της ομάδας και ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης!

Ένας ακόμη άνθρωπος από τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου, ενεργό στοιχείο του αθλητισμού, αλλά και των κοινών στην πόλη του Ηρακλείου, θα συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια του ΟΦΗ, να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Ο λόγος για το Νίκο Συριγωνάκη, πρώην διαιτητή και πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου, αλλά και νυν Περιφερειακό σύμβουλο.

Ο Νίκος Συριγωνάκης, μέσα από την αγορά μετοχών συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και θα βοηθήσει και αυτός όπως και άλλοι επιχειρηματίες, στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, αυτήν την εποχή.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε ότι: «Μέσα από την κίνηση να συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θέλω και εγώ με τη σειρά μου, να βοηθήσω, με όποιες δυνάμεις μπορώ, την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, ώστε να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development