ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του Ιωνικού - Οι τιμές των εισιτηρίων για το Εργοτέλης - Ιωνικός

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του Ιωνικού - Οι τιμές των εισιτηρίων για το Εργοτέλης - Ιωνικός

image

Με επίσημη πλέον απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους του Ιωνικού. Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων καθώς και το σημείο προπώλησης τους από τον Εργοτέλη.

Με κάθε επισημότητα πλεόν οι φίλαθλοι του Ιωνικού δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρησης της ομάδας τους με τον Εργοτέλη από κοντά καθώς ο Υγυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού ανακοίνωση την απογόρευση μετακίνησης του και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς.

Εκτός από την επισημοποίηση της απογόρευσης μετακίνησης ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων για τους Εργοτελίτες, οι οποίες είναι 5 ευρώ για την θύρα 20 και 10 ευρώ για  την θύρα 1, καθώς και το σημείο προπόλησης που είναι το Μαρτινένγκο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε παλαιότερο μας άρθρο ο Λεάλ επιστρέφει κανονικά μετά την τιμωρία του, που εξέτισε την προηγούμενη αγωνιστική στη Ραφήνα, ενώ π Μίνγκας, όπως όλα δείχνουν τελικά δεν θα καταφέρει για άλλη μια αγωνιστική να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Εργοτέλη καθώς τον τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί δεν υποχώρησε όπως φαινόταν στην αρχή της εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εν όψει του αγώνα της 20ής αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Ιωνικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Κυριακή 19/02/17 στις 15:00, ο Γ.Σ. Εργοτέλης πληροφορεί τους φιλάθλους τα ακόλουθα:

ΑΠAΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ιωνικού καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς.

Κατόπιν αυτής της απόφασης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε κανέναν φίλαθλο του Ιωνικού, προσερχόμενου είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα.

Οι παράγοντες και φίλοι του Ιωνικού (15 προσκλήσεις) θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 στα «δημοσιογραφικά» του Σταδίου.

Τονίζεται ότι θα υπάρχουν αυξημένα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός Παγκρητίου Σταδίου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΘΥΡΕΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα Παρασκευή, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο, όπως και για τα ΑΜΕΑ. Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη και ο συνοδός τους θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στη Θύρα 20, υπό τη συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα/κηδεμόνα τους (στη δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από τη γραμματεία του Συλλόγου).

Έχει τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

Τα εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία του Εργοτέλη (Γήπεδο Μαρτινέγκο, Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246), σήμερα Παρασκευή 14:00-18:00 και αύριο Σάββατο 10:00-20:00. Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 13:30.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Aggelakas-Pavlidis

Powered by IT Development