ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Στην α’ φάση των προκρίσεων στο Σχοινιά με 16 αθλητές

Στην α’ φάση των προκρίσεων στο Σχοινιά με 16 αθλητές

image

Ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2017 για τους αθλητές Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου λαμβάνουν μέρος στην α’ φάση προκρίσεων για την συγκρότηση της προεθνικής ομάδας, που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι αθλητές του ΝΟΧ θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Ανδρών, με τους Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο και Χρήστο Μεταξά, στους Εφηβους με τους Ιωάννη Αντωνίου, Δημήτριο Βαρβαντάκη, Γεώργιο Γεραιουδάκη, Ιωάννη Κουτσοποδιώτη, Αναστάσιο Μελεμενή, Ελευθέριο Πολυχρονάκη, Κυριάκο Ποντικάκη, Γεώργιο Σηφάκη, Aθανάσιο Τζανακόπουλο και Χρήστο Τσουπάκη και στις Νεανίδες με τις Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, Δέσποινα Σώκου, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου και Μαρία Μελεμενή.

Ολοι οι αθλητές του ΝΟΧ θα αγωνιστούν σε αποστάσεις των 200 και 2.000 μέτρων στο καγιάκ, καθώς και στην απόσταση των 5.000μ. στο τρέξιμο οι έφηβοι και οι νεανίδες, με την πρόκριση στην επόμενη φάση ν’ αναμένεται να δοθεί στο 60-70% των αθλητών σε κάθε αγωνιστική κατηγορία.
Συνοδοί της αποστολής είναι ο βοηθός εφόρου, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development