ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Μήνυμα ενότητας στην κοπή πίτας της ΕΠΣΗ

Μήνυμα ενότητας στην κοπή πίτας της ΕΠΣΗ

image

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (20/2), στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης "Mylos Stage Live". Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου διοργάνωσε την κοπή της πίτας για ακόμα μία χρονιά και αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί οι πρόεδροι των ενώσεων όλης της Κρήτης.

Στην ετήσια κοπή της πίτας που διοργάνωσε η ΕΠΣΗ βρέθηκαν  για πρώτη φορά, όλοι μαζί  και οι τέσσερις πρόεδροι των ενώσεων όλης της Κρήτης. Ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης της ΕΠΣ Χανίων, ο κ. Σύλλας Λουτσέτης της ΕΠΣ Λασιθίου και ο κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου, έδωσαν το βροντερό παρών στην λαμπερή γιορτή, περνώντας με αυτόν τον τρόπο και ένα μήνυμα ενότητας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Δημήτρης Ελευθεριάδης, τοπικοί και αθλητικοί φορείς, εκπρόσωποι των ομάδων του τοπικού ποδοσφαίρου, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ήταν εκεί. Ο πρόεδρος της ομάδας του ΟΦΗ κ. Γίάννης Πολεμαρχάκης, τα μέλη της διοίκησης Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Αποστολάκης αλλά και οι ποδοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" Κώτσιος, Νάστος και Κοιλιάρας, τίμησαν με την παρουσία τους την ΕΠΣΗ και τον κ. ΤΖώρτζογλου.

Στην διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν επάξια οι: Στέλιος Βαρουξάκης, Σήφης Κορωνάκης, Βαγγέλης Νησωτάκης, Χρήστος Χανιωτάκης, Αλέξανδρος Παναγιωτάκης (ιερέας) και ο Ευγένιος Γκέραρντ ο οποίος δεν κατάφερε να παραβρεθεί για λόγους υγείας. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του, Μάνος Παπαδάκης.

Την παρουσία της εορταστικής αθλητικής τελετής, ανέλαβε ο Κώστας Γαρεφαλάκης γνωστός σε όλους ως "Άγιος" ενώ το κομμάτι της διασκέδασης ανέλαβε  ένας άνθρωπος που εκτιμάει πολύ ο κ. Τζώρτζογλου, ο διάσημος λυράρης-τραγουδιστής της Κρητικής μουσικής Μανώλης Κονταρός.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development