ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ν. Παπαδόπουλος: "Με προβληματίζει η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου"

Ν. Παπαδόπουλος: "Με προβληματίζει η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου"

image

Ο ΟΦΗ πήρε σημαντικό "διπλό' στην Κατερίνη επί του Αιγινιακού με 0-1 και παρότι δεν πραγματοποίησε τόσο καλή εμφάνιση, πήρε τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

"Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήμασταν κυρίαρχοι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και αν είχαμε καλύτερο ρυθμό θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες. Αντίθετα στο δεύτερο, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα και με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Νομίζω ότι αυτή η εικόνα οφείλεται στο άγχος για τους βαθμούς, όμως η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι. H ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά. Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας".

Ο τεχνικός του Κρητικού συλλόγου μίλησε και για την ένσταση που κατέθεσαν οι "ασπρόμαυροι" σε βάρος της Λαμίας.

"Εγώ ως προπονητής δεν μπερδεύομαι σε αυτά, άλλη είναι η δουλειά μου. To πως θα προετοιμάσω την ομάδα μου. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη, εάν έχουν γίνει. Η δουλειά της διοίκησης είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας".

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development