ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Δεν προλαβαίνει Καλλονή ο Βουό - Αμφίβολος ο Μιλοσάβλιεφ

Δεν προλαβαίνει Καλλονή ο Βουό - Αμφίβολος ο Μιλοσάβλιεφ

image

Οριστικά απών από την αποστολή του ΟΦΗ θα βρίσκεται ο Πάτρικ Βουό καθώς δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, λόγω της τενοντίτιδας, που τον ταλαιπωρεί. Αύριο, Σάββατο (4/6) θα κριθεί του Μιλοσάβλιεφ.

Συνεχίστηκε σήμερα, Παρασκευή (3/3) με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Καλλονή.

Ο Ιβοριανός επιθετικός, των "ασπρόμαυρων", Πάτρικ Βουό, δεν κατάφερε να προλάβει το παιχνίδι της Μυτιλήνης καθώς η τενοντίτιδα, που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα τον έθεσε εκτός αποστολής.

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ από την άλλη ακολούθησε ένα μερός του προγράμματος της σημερινής προπόνησης και αύριο αναμένεται να κριθεί εάν τελικά ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στη Μυτιλήνη ή όχι.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλλονή και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου στο ΒΑΚ ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή του Όμιλου, η οποία θα φύγει αεροπορικώς από το Ηράκλειο το απόγευμα του Σαββάτου και θα επιστρεψεί και πάλι αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development