ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Κρασανάκης: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»

Κρασανάκης: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»

image

Μετά την λήξη της μέτριας αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΟΑ και τη Ρόδο οι τεχνικοί των δύο ομάδων προχώρησαν σε δηλώσεις.

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Βασίλης Κρασανάκης, ανέφερε τα εξής:

"Είχαμε πει ότι θα ήμασταν αντιμέτωποι κόντρα σε μια ομάδα που ήθελε τους βαθμούς, όπως και εμείς βέβαια και θα μας δυσκόλευε. Στο πρώτο μέρος μας πίεσαν και σε συνδυασμό με τον διαιτητή που δεν άφηνε να έχουμε ρυθμό με τα συχνά σφυρίγματα και την αποβολή του Ρουμπάκη αποσυντονιστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ουσιαστικοί, είχαμε ευκαιρίες και αυτό έγινε πιο έντονο μετά την αποβολή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε λόγω και του ρυθμού. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Πλέον δεν έχουμε καιρό για χάσιμο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών."

Τερεζόπουλος: «Είναι ένας πολύτιμος βαθμός για εμάς»

Ο τεχνικός της Ρόδου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου όχι μόνο με βάση την βαθμολογική της θέση αλλά και την ικανότητα των ποδοσφαιριστών της. Στην αρχή ο ΠΟΑ μας πίεσε χωρίς να μας απειλήσει. Μετά την αποβολή πιέσαμε περισσότερο.

Στο ημίχρονο επισημάναμε να προσέξουμε γιατί είχαμε δύο παίκτες με κίτρινη κάρτα και να προσέξουμε να μην δεχτούμε μια δεύτερη κίτρινη, όμως πληρώσαμε την απειρία ορισμένων ποδοσφαιριστών μας. Αυτούς έχουμε και με αυτούς θα συνεχίσουμε. Ο ΠΟΑ πήρε χώρο μετά την αποβολή μας αλλά εμείς σταθήκαμε καλά αμυντικα και δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός από μια κεφαλιά στο τέλος. Είναι ένας πολύτιμος βαθμός για εμάς για τη συνέχεια. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα."

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development