ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Γ. Μουχθής: "Σημαντική εμπειρία για εμένα το τουρνουά της Ιταλίας"

Γ. Μουχθής: "Σημαντική εμπειρία για εμένα το τουρνουά της Ιταλίας"

image

Επιτυχημένο το πέρασμα του Γιώργου Μουχθή από το τουρνουά του Λινιάνο που πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αλλά και την 8η θέση στην κλάση έξι των όρθιων (κατηγορία under 23), για το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΜΕΑ. Ο Έλληνας αθλητής έχει βάλει πλώρη για την επόμενη σημαντική διοργάνωση.

Η ιστοσελίδα του Κρήτη ΣΠΟΡ FM επικοινώνησε με το Γιώργο Μουχθή και εκείνος με ιδιαίτερη χαρά μίλησε, για την ξεχωριστή εμπειρία που βιώσε στην Ιταλία.

Ο ίδιος, δήλωσε:

"Σίγουρα ήταν κάτι πολύ θετικό για εμένα αλλά και για όλη την ομάδα που υπάρχει από πίσω μου, όλα αυτά τα χρόνια. Από την πρώτη στιγμή η ομάδα που με στηρίζει πίστεψε σε εμένα και η εμπειρία ήταν πολύ σημαντική. Σε κάθε παιχνίδι ήμουν και καλύτερος όπως αποδείχτηκε στο τουρνουά μιάς και τερμάτισα στην 8η θέση. Κέρδισα σπουδαίους αθλητές και αυτό θα με ωφελήσει στον επόμενο πίνακα αξιολόγησης".

Για το πως μπήκε το συγκεκριμένο άθλημα στην ζωή του, ανέφερε:

"Μου άρεσε πολύ σαν παιχνίδι αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου τον πρωταθλητισμό. Αυτός, προέκυψε στην πορεία μιάς και πάντα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω".

Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση, είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου θα λάβει χώρα στο Βυζαντινό Αθλήτικό Κέντρο στον Άλιμο (25-26 Μαρτίου).

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development