ΑΡΧΙΚΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ | Β ΕΘΝΙΚΗ | Ομάδα εθελοντισμού στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Εργοτέλη

Ομάδα εθελοντισμού στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Εργοτέλη

image

Μια νέα ομάδα η οποία θα στηρίξει τις ακαδημίες του Εργοτέλη προετοιμάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Η "ERGOTELIS B.C. Team Angels" αφορά κυρίως φιλάθλους ή και απλούς φίλους των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι έχουν όρεξη και διάθεση να βοηθήσουν, ο καθένας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, την ομάδα και τα τμήματα των ακαδημιών Basketball.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια κίνηση εθελοντισμού, σε μια σφαιρικότερη προσπάθεια προσέγγισης και συσπείρωσης των φίλων του Εργοτέλη, με στόχο το καλό του ιστορικού σωματείου.

H ανακοίνωση:

«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. ανακοινώνει τη δημιουργία της ομάδας “ERGOTELIS B.C. Team Angels”.

Η ομάδα αυτή αφορά σε φιλάθλους ή / και φίλους της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ που έχουν την όρεξη και τη διάθεση να βοηθήσουν, ο καθένας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, την ομάδα και τα τμήματα των ακαδημιών Basketball.

Η ομάδα θα είναι είναι υποστηρικτικού χαρακτήρα σε μια σφαιρικότερη προσπάθεια προσέγγισης και συσπείρωσης των φίλων της ομάδας. Έχει δημιουργηθεί και σχετική κλειστή ομάδα στο facebook για να βοηθήσει στην αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ των μελών.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ομάδες και τα τμήματα των ακαδημιών, αν δεν έχουν σωστές υποδομές, λίγα πράγματα μπορούν να πετύχουν. Για εμάς στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, μια από τις βασικότερες υποδομές, αποτελούν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ στα μετόπισθεν, αυτοί που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, με όποιο τρόπο επιλέξει ο καθένας: με προσωπική εργασία στον ελεύθερο χρόνο, με μια χορηγία, με μια γνωριμία πιθανού αρωγού, με μια ιδέα υλοποίησης κάποιου project κλπ. Πεποίθηση μας είναι ότι ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βοηθήσουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, αυτή την ομάδα, που έχει θέσει ως στόχους της υψηλά ιδανικά όπως το “ευ αγωνίζεσθε”, την “ευγενή άμιλλα”, την καλλιέργεια της παιδείας, της προσπάθειας και της φιλίας, μέσα από τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Γιατί για μας, ο Αθλητισμός, αποτελεί το ΜΕΣΟ και όχι το σκοπό για να πάρουν ΕΦΟΔΙΑ τα παιδιά μας για την μετέπειτα ζωή τους. Στις δύσκολες μέρες μας δε, αυτή η ανάγκη γίνεται επιτακτικότερη από κάθε άλλη φορά καθώς – σε μια ελεύθερη μετάφραση του ρητού του Albert Einstein – “ΟΙ ΑΞΙΕΣ είναι αυτές που μένουν όταν όλα τα υπόλοιπα έχουν ξεχαστεί”. Αλλά αποτελεί και το ΜΕΣΟ για εμάς, τους ενήλικες, να νιώσουμε την χαρά της προσφοράς σε κάτι ουσιαστικότερο από τα υλικά αγαθά, σε κάτι που θα μείνει χαραγμένο για πάντα, στις ψυχές των παιδιών μας.

Αν λοιπόν, έχετε τη διάθεση και την όρεξη να βοηθήσετε ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή, στην προσπάθεια αυτή για τα παιδιά μας, μπορείτε ΚΙ ΕΣΕΙΣ να δηλώσετε την πρόθεση σας αυτή, συμπληρώνοντας τη φόρμα που παρατίθεται παρακάτω κάνοντας “κλικ” στο σύνδεσμο , για να συμμετέχετε ΚΙ ΕΣΕΙΣ στην ΟΜΑΔΑ “ERGOTELIS BC Team Angels”. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τη φόρμα ηλεκτρονικά στέλνοντας email που θα αναφέρει ονοματεπώνυμο και email σας, στο [email protected] Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε έντυπη μορφή.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : https://goo.gl/forms/SuV3oi41yorC3RMh2».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development