ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μπήκε ο Βουό - Την Πέμπτη (16/3) θα κριθεί του Μιλοσάβλιεφ!

Μπήκε ο Βουό - Την Πέμπτη (16/3) θα κριθεί του Μιλοσάβλιεφ!

image

Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για τον Πάτρικ Βουό. Αύριο, Πέμπτη (16/3), θα δοκιμάσει και ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Θετικά νέα προέκυψαν από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (15/3), που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός του ΟΦΗ, Πάτρικ Βουό, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ακολουθώντας ένα μέρος του και δίνοντας ουσιαστικές ελπίδες στους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου του ΟΦΗ σχετικά με την συμμετοχή του στην πολύ σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τα Τρίκαλα.

Πέρα από τον Βουό αύριο, Πέμπτη (16/3) αναμένεται να δοκιμάσει να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και ο Μιλοσάβλιεφ, του οποίου έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα που είχε στην λεκάνη, όμως έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία εκτός από τον Μιλοσάβλιεφ ακολούθησε και ο μακροχρόνιος πλέον απών, Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος δεν υπολογίζεται ούτε για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Όσο αφορά την προετοιμασία των "ασπρόμαυρων" αναμένεται να συνεχιστεί εκ νέου με πρωινή προπόνηση αύριο, Πέμπτη (16/3), στο ΒΑΚ και να ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση της Παρασκευή στο Γεντί Κουλέ σε περίπτωση που ο καιρός είναι ευνοϊκός.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development