ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | "Βαριά" τιμωρία για Σούλη Παπαδόπουλο!

"Βαριά" τιμωρία για Σούλη Παπαδόπουλο!

image

Τριάντα μέρες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους θα αναγκαστεί να βρίσκεται ο προπονητής του Εργοτέλη, Σούλης Παπαδόπουλος, μετά την τιμωρία που του επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ!

Η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο και η έντονη διαμαρτυρία του μετά την λήξη της αναμέτρηση με τον Ιωνικό για την υπόδειξη του φάουλ στις καθυστερήσεις με το οποίο ο Ιωνικός πέτυχε το 2-1 και πήρε το προβάδισμα στην ισοβαθμία κόντρα στον Εργοτέλη στοίχησαν την τιμωρία του με αποχή από τον πάγκο και γενικότερα τους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα ημέρες.

Έτσι στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα γίνει η αρχή και η συνέχεια της απουσίας του θα είναι στα παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τον Εθνικό καθώς στην αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο θα επιστρέψει.

Την τιμωρία του έμπειρου προπονητή ανακοίνωση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία εκτός από τον ένα μήνα αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους έπεβαλλε και την ποινή των 500 ευρώ τα οποία καλείται να πληρώση ο Εργοτέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αριθμός απόφασης 83/2017

Επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου Εργοτέλης ΓΣ, Αναστάσιο Παπαδόπουλο, τις πειθαρχικές ποινές: α) της χρηματικής ποινής ύψους πεντακοσίων ευρώ (500 €), ως προς την καταβολή της οποίας ενέχεται εις ολόκληρον το εγκαλούμενο σωματείο Εργοτέλης ΓΣ, και β) της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development