ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Διάρρηξη στα αποδυτήρια στις Μουρνιές!

Διάρρηξη στα αποδυτήρια στις Μουρνιές!

image

Ληστεία σημειώθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στις Μουρνιές με τους δράστες να εισέρχονται στο γήπεδο, να σπάνε την πόρτα των αποδυτηρίων και να παίρνουν ηλεκρικές συσκευές.

Οργή προκλήθηκε στο εσωτερικό της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μετά από την ληστεία, που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο των Μουρνιών.

Άγνωστοι εισήλθαν στο γήπεδο αφού πρώτα έσπασαν το λουκέτο της σιδερένιας πόρτας και στη συνέχεια με λοστό έσπασαν και την πόρτα των αποδυτηρίων από όπου έκλεψαν μία τηλεόραση, ένα στεγνωτήριο και μέρος των πρωτεϊνών, που χρησιμοποιούνται από τους ποδοσφαιριστές του Χανιώτικου σωματείου.

Πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της αστυνομίας, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, εκφράζουν την οργή και αγανάκτησή τους για τη διάρρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στα αποδυτήρια της ομάδας μας στο γήπεδο των Μουρνιών.

Άγνωστοι δράστες έσπασαν το λουκέτο της εξωτερικής σιδερένιας πόρτας, μπήκαν στο γήπεδο και εν συνεχεία έσπασαν με λοστό την πόρτα των αποδυτηρίων, μπήκαν μέσα και πήραν μία τηλεόραση, ένα στεγνωτήριο και μέρος των πρωτεϊνών που χρησιμοποιούνται για τους ποδοσφαιριστές.

Αφού έκαναν άνω κάτω τα ρούχα και προκάλεσαν φθορές, έφυγαν σαν «κύριοι» από το γήπεδο.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό και συνέλεξε στοιχεία από το χώρο, που ενδεχομένως βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development