ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | «Συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως αρχίσαμε, ενωμένοι μέχρι το τέλος»

«Συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως αρχίσαμε, ενωμένοι μέχρι το τέλος»

image

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη (30/3), συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 όπου για άλλη μια φορά έδειξαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν την ομάδα του ΟΦΗ.

Στην συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε την Πέμπτη (30/3) το βράδυ στο ξενοδοχείο Galaxy, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η αγάπη που έχουν για τον ΟΦΗ, αλλά και το όραμα τους, να τον δουν να επιστρέφει εκεί που αξίζει.

Το μήνυμα που αναδείχθηκε είναι «συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως αρχίσαμε, ενωμένοι μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το πιο σωστό και το πιο ηθικό, απέναντι στην ομάδα που αγαπάμε και στην μεγάλη της ιστορία».

Οι κυριότερες αποφάσεις που ελήφθησαν στην συνάντηση των μετόχων του ΟΦΗ είναι οι παρακάτω:

-O OΦΗ οφείλει να συνεχίσει μέχρι το τέλος την προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

-Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ και των μετόχων θα επισκεφθεί την Παρασκευή (31/3) τους παίκτες και θα τους ζητήσει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, όπως αρμόζει σε μια ομάδα με την ιστορία και το όνομα του ΟΦΗ.

-Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί δυναμικά μέχρι το τέλος και στο διοικητικό κομμάτι.

Παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει, οι μέτοχοι του ΟΦΗ, θα κάνουν το καθήκον τους και στο οικονομικό κομμάτι και η φετινή χρονιά, παρά την σοβαρή έλειψη εσόδων, θα κλείσει με την συνέπεια και την αξιοπρέπεια που αρμόζει και στους επιχειρηματίες που είναι σήμερα μέτοχοι του ΟΦΗ, αλλά και στην ίδια την ομάδα.

-Όπως έγινε γνωστό, ήδη η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (300 χιλ. ευρώ επιπλέον των 300 χιλ. ευρώ του αρχικού κεφαλαίου, δηλαδή 600 χιλ. ευρώ συνολικά), η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, έχει σχεδόν καλυφθεί, ενώ στο ταμείο της ομάδας θα μπούν άμεσα χρήματα που θα υπερκαλύψουν την τρέχουσα  αύξηση και τα οποία θα πιστοποιηθούν στους μετόχους,  σε νεότερη αύξηση που θα προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα.

-Η διοικητική προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ, τυγχάνει της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του ΟΦΗ, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος.

Ηδη όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες, έρχονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια και στόχος είναι αυτό να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ώστε ο ΟΦΗ να γίνεται συνεχώς όλο και πιο δυνατός.

-Το μήνυμα που οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να δώσουν στον κόσμο της ομάδας, είναι το παρακάτω:

«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια στον ΟΦΗ από αγάπη, προκειμένου να τον ξαναδούμε, εκεί που όλοι θέλουμε να βρίσκεται. Ανεβάσαμε την ομάδα στην Β’ Εθνική και παρά τα λάθη που έγιναν φέτος, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά την ομάδα. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να τα καταφέρουμε και θέλουμε όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ και θέλουν να τον δούν ψηλότερα, να είναι στο πλευρό μας, στο πλευρό της ομάδας,  των παικτών, του προπονητή, μέχρι το τέλος. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας, να μην τα παρατήσουμε και να συνεχίσουμε. Και αυτό θα κάνουμε!».

*Η φωτογραφία είναι απο τη συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο ξενοδοχείο Galaxy.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development