ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ | Πολλά γκολ στη Βαρκελώνη

Πολλά γκολ στη Βαρκελώνη

image

Βασικά καλησπέρα σας.

ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΕΤΙΣ ΟΒΕΡ Από όπου και αν το έπιασα, όβερ μου βγήκε και περίμενα ότι οριακά θα το έβρισκα σε απόδοση αποδεκτή (για μένα από 2,00 και πάνω) για ποντάρισμα. Έκανα λάθος, γιατί το βρήκα πολύ παραπάνω. Μάλλον βέβαια, το λάθος το κάνουν οι μπούκ!

ΣΑΜΡΟΚ-ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ Στην Ιρλανδία φορτώνουν το αμφίσκορο. Το γκολ της δυνατής εντός έδρας ΣΑΜΡΟΚ στην μέτρια άμυνα της ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ, είναι μάλλον σιγουράκι. Πιθανό όμως, είναι και το γκολ της τίμιας φιλοξενούμενης, που μπορεί να εκμεταλευτεί την αστεία άμυνα των γηπεδούχων!

ΑΘΛΟΟΥΝ-ΚΑΜΠΙΤΙΛΙ ΟΒΕΡ Οι αριθμοί και το φιλαράκι από την Ιρλανδία, συμφωνούν σε αυτό το όβερ από την βου Ιρλανδίας, που μου το προσφέρουν σε λανθασμένα μεγάλες αποδόσεις.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ 1860 ΟΒΕΡ Η ΦΟΡΤΟΥΝΑ προέρχεται από 3 σερί όβερ, η φιλοξενούμενη είναι γενικά οβερομάδα, η παράδοση έχει 4 όβερ στα 5 τελευταία, στον πρώτο γύρο είδαμε 4 γκολ και οι αποδόσεις ξεφεύγουν!

ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ-ΣΛΙΓΚΟ ΟΒΕΡ Η ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ έχει 2 όβερ και 2 οριακά άντερ στα 4 τελευταία. Η ΣΛΙΓΚΟ έχει 5 όβερ και 1 οριακό άντερ στα 6 τελευταία. Η παράδοση έχει 2 σερί όβερ.

ΝΤΑΝΤΙ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ Η παράδοση δεν αφήνει περιθώρια και η συμπεριφορά των ομάδων συμφωνεί. Μεγάλες αποδόσεις για σκωτσέζικο αμφίσκορο.

thegreekdimaria gmail.com

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development