ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ν. Παπαδόπουλος: "Και η τρίτη θέση ίσως δώσει άνοδο"

Ν. Παπαδόπουλος: "Και η τρίτη θέση ίσως δώσει άνοδο"

image

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και θα κυνηγήσει το στόχο μέχρι το τέλος, καθώς ακούγεται ότι και η τρίτη θέση, ίσως δώσει άνοδο».

«Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, που δεν είχε χάσει στο γήπεδο του» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το εντυπωσιακό "διπλό" της κρητικής ομάδας, στο Αίγιο (0-3).

Τόνισε ότι φημολογείται ότι και η τρίτη θέση μπορεί να δώσει άνοδο, ενώ παράλληλα ευχήθηκε ο τραυματισμός του Μανώλη Φαζού, να μην είναι κάτι σοβαρό.

Οι πιο σημαντικές αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ, στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι στο Αίγιο:

Για το παιχνίδι:

«Eίναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν είχε χάσει στο γήπεδο του. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά ο αντίπαλος βρήκε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο κλέψαμε μπάλες και βγήκαμε στην επίθεση, κάναμε αυτό που θέλαμε και βάλαμε ένα τρίτο γκολ. Ισως και ο αντίπαλος δικαιούταν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Για μας είναι  σημαντική νίκη, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αλλα συνεχίζουμε».

Για το αν έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα τα γρήγορα γκολ του ΟΦΗ:

«Επαιξαν ρόλο τα γρήγορα γκολ. Πρέπει να διορθώσουμε όμως αυτό που είδα στο πρώτο ημίχρονο, ότι δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο,  πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν ήταν εύκολη νίκη για μας».

Για το στόχο της ανόδου:

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσουμε το στόχο μέχρι το τέλος.

Όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακόμα και την τρίτη θέση. Ακούμε ότι ίσως η Τρίτη θέση οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκ. Ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον τραυματισμό του Φαζού:

«Εύχομαι ο Φαζός να μην έχει κάτι σοβαρό γιατί είναι ένα παιδιί από τις ακαδημίες και τον έφερα κοντά στην ομάδα. Θα κάνει μαγνητική. Δεν είμαι σίγουρος. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι μια κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development