ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ | Δευτέρα γεμάτη γκολ

Δευτέρα γεμάτη γκολ

image

Βασικά καλησπέρα σας.

Καλά μωρή ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ... 5 γκολ έβαλες, ένα δεν μπορούσες να φας? Και εσύ μωρή ΑΛΤΑΧ... πολύ σπάνια δεν σκοράρεις εντός, χθες βρήκες να μην ματώσεις το πλεχτό? Χθες, που με αυτό το γκολ θα πληρωνόμασταν την εναλλακτική τριάδα?

Σήμερα, δεν έχει πααααρα πολλά παιχνίδια, αλλά βγήκαν 6 καλές επιλογές και όλες έχουν σχέση με την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου! Το γκολ!

ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ-ΣΛΙΓΚΟ ΟΒΕΡ Ήταν να γίνει την Παρασκευή, τότε που το είχα ποντάρει, προτείνει και αναλύσει!

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΣΟΣΟ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ Το ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ πετάει φωθιές στην επίθεση, αλλά στην άμυνα ακόμα και μέσα στο σπίτι του, κάνει εύκολα το λάθος και αυτό μπορεί να το εκμεταλευτεί η ΣΟΣΟΚΑ, η οποία τον βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα στα ταξίδια της!

ΚΑΛΜΑΡ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ Η παράδοση (7/9 τελευταία είχαν τουλάχιστον 3 γκολ) και η αγωνιστική φιλοσοφία των 2 ομάδων (φουλ επίθεση), μας οδηγούν στην λύση των πολλών γκολ που πληρώνει καλά!

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΕΡΜΗΣ ΟΒΕΡ Η μια έχει 3 όβερ στα 5 τελευταία. Η άλλη προέρχεται από 6 σερί όβερ. Η παράδοση γράφει 2 όβερ 3,5 στα 3 τελευταία.

ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΠΙΑΣΤ ΟΒΕΡ Η πρώην ομάδα του Βαζέχα έχει 8/13 όβερ εντός και το πρώην πουλέν μας η ΠΙΑΣΤ, έχει 5 όβερ στα 6 τελευταία.

ΟΛΙΜΠΟ-ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΟΒΕΡ Η ξαδέρφη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει 5/8 όβερ εντός, η ομάδα του Ρίκι Μάρτιν έχει 5/9 όβερ εκτός και η παράδοση αναφέρει 4 όβερ στα 5 τελευταία!

thegreekdimaria gmail.com

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development