ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ | Μεγαλοβδομάδα και στοίχημα

Μεγαλοβδομάδα και στοίχημα

image

Βασικά καλησπέρα σας.

ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΑΑΡΧΟΥΣ-ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ Η ΑΑΡΧΟΥΣ έχει 4 όβερ και 2 οριακά άντερ στα 6 τελευταία, ενώ εντός έδρας έχει 5/8 όβερ φέτος. Η ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ έχει 3 όβερ στα 5 τελευταία και 7/13 όβερ εκτός έδρας.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ Η ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ έχει 4 όβερ 3,5 και ένα οριακό άντερ στα 5 τελευταία, ενώ εντός έδρας έχει 10/13 όβερ φέτος. Η ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ έχει 2 όβερ και 1 οριακό άντερ στα 3 τελευταία. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε όβερ. Η παράδοση γράφει 1 οριακό άντερ, 2 όβερ και 4 όβερ 3,5 στα 7 τελευταία. Εύκολα ΣΗΜΕΙΟ ΗΜΕΡΑΣ!

ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΤΣΑΒΕΣ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ Ένα αμφίσκορο από την Πορτογαλία μας χάλασε χθες την εναλλακτική τριάδα και σήμερα πάλι ένα αμφίσκορο από την ίδια χώρα πρέπει να μας γλυκάνει! Η ΜΑΡΙΤΙΜΟ σπάνια δεν σκοράρει στο σπίτι της και η ΤΣΑΒΕΣ σπάνια δεν σκοράρει στα ταξίδια της!

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ-ΜΠΡΑΝ 2 Σε όλα τα επίπεδα ανώτερη η ΜΠΡΑΝ και οι φίλοι από την Νορβηγία κάνουν το πρώτο καλό χτύπημα της σεζόν!

ΑΖΑΞΙΟ-ΛΑΝΣ 2 Αδιάφορη και ντεφορμέ η ΑΖΑΞΙΟ. Φορμαρισμένη η ΛΑΝΣ, που καίγεται για το τρίποντο!

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1Χ Μπαλάρα παίζει το 2017 η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ. Τραγική η φετινή ΑΡΣΕΝΑΛ του τελειωμένου του Βενγκέρ, η οποία αν δεν είχε ξεκινήσει καλά, δεν θα ήταν ούτε στην 7άδα! Πάμε ρε Μιλιβόγεβιτς. Εσύ ξέρεις πως να καρφώνεις κανονιέρηδες! Πόσο μάλλον όταν αυτοί παίζουν με τον τρίτο τερματζή τους!

thegreekdimaria gmail.com

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
1.00
Aggelakas-Pavlidis
Powered by IT Development