ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Νέα "καμπάνα" για ΑΟΧ - Κίνδυνος αφαίρεσης έξι βαθμών!

Νέα "καμπάνα" για ΑΟΧ - Κίνδυνος αφαίρεσης έξι βαθμών!

image

Άλλη μία απειλή αφαίρεσης βαθμών στον ορίζοντα για τον ΑΟΧανιά μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ!

Δεν έχουν τελειωμό τα πρόστιμα για τον ΑΟΧανιά καθώς μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εάν ο Χανιώτικος σύλλογος δεν πληρώσει 8.500 ευρώ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Τριαναταφυλλίδη και Χάρι Αμπατζίδη θα του αφαιρεθούν έξι βαθμοί!

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν πέρυσι στο ρόστερ του ΑΟΧανιά χωρίς να έχουν αγωνισθεί ούτε ένα λεπτό με την φανέλα του Χανιώτικου συλλόγου! Παρ' όλα αυτά μπορούν να δημιουργήδουν τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα των Χανίων εάν εκείνη δεν βρει τα χρήματα να τους ξεπληρώσει εντός των επόμενων τριών ημερών!

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστήριου Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον Α.Ο. Χανιά:

Αριθμός απόφασης 43/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (3.955,05€) του ποδοσφαιριστή Δημήτριου Τριανταφυλλίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 132/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 44/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (4.506,05€)του ποδοσφαιριστή Χάρι Αμπατζίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 131/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Aggelakas-Pavlidis

Powered by IT Development