ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ | Πριν τον οβελία

Πριν τον οβελία

image

Βασικά καλημέρα σας. Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη. Υγεία πάνω από όλα και πάντα χαρές!

Μετά τα ταμεία της Μεγάλης Πέμπτης και το Μεγάλο Σάββατο περάσαμε ένα ακόμα ωραιότατο δελτιάκι, με τα 4 απογευματινά όβερ τα οποία είχαν κλειδώσει από το 60΄!!! Αυτό θα πει ανάσταση πριν την Ανάσταση ε?

Αλλά γίνεται να πεθάνεις λίγο μετά την ανάσταση? Με μας όλα γίνονται. Γιατί η άλλη τετράδα, βρήκε δοκάρι με 3/4 επιλογές! Και θα πει κάποιος... ¨Έλα μωρέ. Πληρώθηκες μια τετράδα. Δεν πειράζει που έχασες την άλλη¨. Και βέβαια πειράζει που χάσαμε την βραδινή τετράδα, όχι τόσο γιατί χάσαμε ένα τίμιο ποσό από αυτήν, αλλά γιατί χάσαμε ένα πολύ καλό ποσό από την 8άδα που έδινε απόδοση 247!!!! Αλλά τελικά γράψαμε 7/8 μεσαία σημεία και δεν γέμισε ακόμα περισσότερο η τσεπούλα μας. Το γαμώτο είναι ότι το πολωνικό οβεράκι που δεν ήρθε ποτέ, αφορούσε μια ομάδα που στα τελευταία της παιχνίδια μπήκαν μέσο όρο 5 γκολ και μια ομάδα που στα τελευταία της ματσάκια μπήκαν μέσο όρο 4 γκολ, ενώ η μεταξύ τους παράδοση έγραφε 6 σερί όβερ!!!!

Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας σκοτώσει, ήρθε και η τετράδα της εκπομπής να μας αποτελειώσει. Η τετράδα της εκπομπής η οποία χάθηκε γιατί η ΑΡΟΥΚΑ έβαλε 2 γκολάκια αλλά δεν ήξερε να φάει και ένα. Και δεν είναι μόνο ότι προσθέσαμε άλλο ένα δοκάρι στην συλλογή μας. Αυτό που σε τρελαίνει περισσότερο είναι ότι έβγαλες 12 μεσαία σημεία και πέρασες τα 10! Το απόλυτο για μια ακόμα φορά δεν ήταν μακριά. Και ξέρετε πόσο πλήρωνε το απόλυτο χθες? 3224!!!! Το ξέρω γιατί και εγώ και πολλοί φίλοι της στήλης και της εκπομπής είχαμε ποντάρει και στην 12άδα! Πιο κρίμα πεθαίνεις. Και πεθαίνεις μετά την ανάσταση που λέγαμε νωρίτερα. Είναι σαν να πεθαίνει ο Λάζαρος λίγο μετά την ανάσταση του. Είναι σαν να πεθαίνει ο Τζον ο Σνόοου λίγο μετά την δική του ανάσταση. Καφρίλα λεμεεεεεε!

Η Ανάσταση του Κυριού ήρθε. Τα βεγγαλικά πετάχτηκαν. Ο Ιούδας κάηκε. Η νηστεία τελείωσε. Η μαγειρίτσα... να ήταν και άλλη. Τα αναστάσιμα ποτά βαραίνουν τα κεφάλια πολλών. Ο οβελίας και τα κοκορέτσι βρίσκονται ήδη στην σούβλα. Αλλά πριν από όλα αυτά... τζόγος. Γιατί το στοίχημα δεν τελειώνει Π Ο Τ Ε!

ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΝΑΝΤ-ΜΠΟΡΝΤΟ ΟΒΕΡ Η ΝΑΝΤ έχει 2 οριακά άντερ, 1 όβερ και 3 όβερ 3,5 στα 6 τελευταία. Η ΜΠΟΡΝΤΟ έχει 5 όβερ και 1 οριακό άντερ στα 6 τελευταία. 2 σερί όβερ γράφει η παράδοση!

ΓΟΔΟΙ-ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ ΟΒΕΡ Η ΓΟΔΟΙ είναι και οβερομάδα γενικά και πολλά όβερ φέρνει εντός και πολλά όβερ φέρνει τελευταία. Η ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ στα 3 τελευταία έχει 1 οριακό άντερ και 2 όβερ 3,5. Η παράδοση αναφέρει 2 σερί όβερ.

ΤΙΓΚΡΕ-ΡΙΒΕΡ ΟΒΕΡ Στο τελευταίο εντός της ΤΙΓΚΡΕ μπήκαν μόνο 7 γκολάκια και η ΡΙΒΕΡ είναι γνωστή οβερομάδα και γενικά και εκτός έδρας και στην φόρμα, οπότε...

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΛΥΩΝ 1Χ Από την μια έχουμε την πολύ βελτιωμένη ΜΠΑΣΤΙΑ με την πάντα δυνατή έδρα, η οποία παίζει με το μαχαίρι στα δόντια! Από την άλλη έχουμε την άνετη βαθμολογικά ΛΥΩΝ, η οποία και κουρασμένη είναι από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης και το μυαλό της θα έχει στον επαναληπτικό που ακολουθεί, ενώ το χορτάρι που θα πατήσει σήμερα μόνο καλές αναμνήσεις δεν της ξυπνάει!

ΜΠΕΤΙΣ-ΕΙΜΠΑΡ 2 Ντεφορμέ, μέτρια εντός, άνετη βαθμολογικά και με κακό κλίμα η ΜΠΕΤΙΣ. Θα είναι αδικία να μην βγει ευρώπη, η φοβερή φετινή ΕΙΜΠΑΡ, η οποία πέρσι έριξε τετράμπαλο στην συγκεκριμένη έδρα!

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΘΕΛΤΑ 1 Η ΓΡΑΝΑΔΑ τα τελευταία χρόνια πάντα σώζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (συνήθως με τον άλλο!!!!) και σήμερα αν δεν κερδίσει, μάλλον αποχαιρετά την κατηγορία. Κουτί της έρχεται η επίσκεψη της αδιάφορης, κουρασμένης και με το μυαλό μόνο στον επαναληπτικό του Γιουρόπα, ΘΕΛΤΑ!

thegreekdimaria gmail.com

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
1.00
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development