ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Νέα αφαίρεση βαθμών για τα Χανιά

Νέα αφαίρεση βαθμών για τα Χανιά

image

Για οφειλές στους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη η ομάδα των Χανίων κινδυνεύει με αφαίρεση έξι πόντων.

Σε νέους... μπελάδες μπήκε η ομάδα του Α.Ο.Χανίων εξαιτίας οφειλών προς τους  Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη. Μέχρι της 24 Μαίου η Κρητική ομάδα θα πρέπει να εξοφλήσει τους δυο ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρει πίσω τους βαθμούς που τις αφαιρέθηκαν. Οι ανθρώποι των Χανίων είναι κάθετοι στο να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές παρά την αφαίρεση των βαθμών.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση αφαίρεσης πόντων τότε η Κρητική ομάδα θα κατεβεί στπυ 31 πόντους όντας μια ανάσα απο την ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 56/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 10-05-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΙ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Πέμπτη 24-05-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development