ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να μείνω στον ΟΦΗ, αν δεν γίνουν κάποια πράγματα»

Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να μείνω στον ΟΦΗ, αν δεν γίνουν κάποια πράγματα»

image

Για το μέλλον του στον πάγκο του ΟΦΗ μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα μπορούσε να μείνει.

Πολύ δύσκολα θα μείνει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπως δήλωσε στον Metropolis 95,5, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν απαραίτητα κινήσεις που θα βοηθήσουν στην οργάνωση σε μια ομάδα με τη φανέλα που φέρουν οι Κρητικοί. 

Αναλυτικά όσα είπε στον Μetropolis 95,5: 

«Την άποψή μου την έχω θέσει στους ανθρώπους της ομάδας και τους μετόχους ότι εάν δεν γίνουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα να γίνουν στην ομάδα και αφορούν την οργάνωση σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ δεν μπορώ να μείνω και να προδώσω τα πιστεύω μου. 

Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και με τους παίκτες, δεν έχω θέσει τον εαυτό μου εκτός ομάδας, απλά θέτω κάποιους όρους γιατί πιστεύω ότι αν δεν γίνουν η ομάδα δεν θα βγει. Γίνεται τώρα μια προσπάθεια ως προς αυτό και είναι κάτι που θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες. Το οικονομικό θέμα είναι τεράστιο για τις ομάδες της Football League, ειδικά στο θέμα έσοδα πρέπει να μπαίνουν πολλά λεφτά από τους μετόχους. 

Είναι θετικό να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Όχι μόνο από την Κέρκυρα αλλά και από άλλες ομάδες. Συζητάω μαζί τους και τα έχω αναφέρει και στη διοίκηση του ΟΦΗ, ποτέ δεν έκρυψα κάτι. Όμως δεν ισχύει ότι έχω συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αυτό θα το αποφασίσω τις επόμενες μέρες».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development