ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Για 3 χρόνια ο Παπαδόπουλος στον πάγκο του ΟΦΗ

Για 3 χρόνια ο Παπαδόπουλος στον πάγκο του ΟΦΗ

image

Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Νίκου Παπαδόπουλου αφού συμφώνησε για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από σαράντα κύματα από πολλές εικασίες, συμπεράσματα αλλά και διαπραγματεύσεις πέρασε η τύχη της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ. Τελικά έληξε θετικά για τον ΟΦΗ το θέμα μετά τη απάντηση του Ελληνα τεχνικού κι έτσι η Κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και της υποδομές.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development