ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Στήριξη από όλους για να πάει καλά το «σπίτι του ο ΟΦΗ» ζήτησε ο Ν. Παπαδόπουλος

Στήριξη από όλους για να πάει καλά το «σπίτι του ο ΟΦΗ» ζήτησε ο Ν. Παπαδόπουλος

image

Λίγο μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και το επιτελείο που θα έχει μαζί του στην κρητική ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου», τονίζει αρχικά στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Νίκος Παπαδόπουλος, και συνεχίζει:

«Θέλω να πω όμως ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου.

Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον Παπαδόπουλο στο προπονητικό επιτελείο. Βοηθός προπονητής θα είναι ο Νίκος Καραμπετάκης, γυμναστής ο Νίκος Αμανατίδης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Γαυγιωτάκης

Με το Νίκο Καραμπετάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και το Νίκο Αμανατίδη, ο οποίος εργάστηκε και φέτος στον ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, συνεργάζεται για πολλά χρόνια.Με τον Γιώργο Γαυγιωτάκη συνεργάστηκε φέτος στον ΟΦΗ και τον επέλεξε να συνεχίσει.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα πλαισιωθεί και με ένα σκάουτερ τον οποίο θα επιλέξει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πρόθεση του προπονητή του ΟΦΗ, είναι, να είναι παλιός παίκτης του ΟΦΗ, που να έχει προπονητικό δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development