ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μία εβδομάδα μετά η <<πρώτη>> του ΟΦΗ

Μία εβδομάδα μετά η <<πρώτη>> του ΟΦΗ

image

Μία εβδομάδα διακοπών ακόμα θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καθώς η προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση για της 17/7 θα μεταβεί στις 24/7.

Όλα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο του ΟΦΗ έχουν φέρει ένα κλίμα αναστάτωσης στην Ηρακλειώτικη ομάδα με αποτέλεσμα η πρώτη προπόνηση να γίνει μετά από μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Κρητική ΠΑΕ οι λόγοι για την αλλαγή αυτήν έχουν να κάνουν με την μη άφιξη όλων των ποδοσφαιριστών αλλά και τις αλλαγές στον διοικητικό τομέα. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι εργασίες στο ΒΑΚ που δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

<<Στις 24/7 αντί στις 17/7 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ.Η απόφαση αυτή ελήφθη από το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση.Η απόφαση έχει να κάνει με τις διοικητικές διεργασίες που γίνονται αυτήν την εποχή στον ΟΦΗ για την εκλογή νέας διοίκησης,  τις εργασίες που γίνονται στα γήπεδα του  Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και την άφιξη των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που έχουν προγραμματιστεί μέσα στην εβδομάδα και οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται στο σύνολο τους, στην «πρώτη» σε περίπτωση που αυτή γινόταν την προσεχή Δευτέρα (17/7).Ετσι το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ αποφάσισε ότι θα είναι καλύτερο για όλους, η πρώτη συγκέντρωση, να μετατεθεί για μια εβδομάδα.Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ανέλαβε να ενημερώσει τους παίκτες, για  αυτήν την αλλαγή στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.>>

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development