ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing: Από δύο μετάλλια για τους Τερζάκη-Γκουργιώτη

Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing: Από δύο μετάλλια για τους Τερζάκη-Γκουργιώτη

image

Ο πιτσιρικάς Νίκος Τερζάκης, βραβεύτηκε με δύο χρυσά μετάλλια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Kickboxing. Ένα χρυσό και ένα Χάλκινο για τον Δημήτρη Γκουργιώτη.

Δύο μικροί ηλικιακά αθλητές της Κρητικής ακαδημίας (ΑΜΑ) βραβεύτηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing. Ο λόγος για τους Τερζάκη-Γκουργιώτη που κατέκτησαν από δύο μετάλλια. Ο Νίκος Τερζάκης αγωνιζόμενος στην α' κατηγορία του Κick light και του light contact ξεχώρισε με το "καλημέρα", ενώ ο νεαρός Δημήτρης, διέπρεψε στην β' κατηγορία.

Οι ίδιοι μίλησαν στο www.sporfm.gr, για την ενασχόλησή τους με το άθλημα και το μέλλον τους.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσαν:

Νίκος Τερζάκης: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Aπό μικρός ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες και γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα ατομικά αθλήματα. Η ενασχόλησή μου με αυτό ξεκινάει από τα δώδεκά μου και έχω κάνει διάφορες πολεμικές τέχνες. Σκέφτομαι να το ακολουθήσω και σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Κάθε προπόνηση μου αρέσει. Είναι ένας τρόπος εκτόνωσης για εμένα. Γεμίζω ενέργεια και το μυαλό μου ξεκουράζεται από τις σχολικές υποχρεώσεις".

Δημήτρης Γκουργιώτης: "Η εμπειρία μου στο πρωτάθλημα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Γνώρισα νέα παιδιά που δεν τα ήξερα και είδα πως είναι να αγωνίζεσαι στο Kickboxing. Το απόλαυσα. Αν βέβαια είχα να διαλέξω ανάμεσα στο Taekwondo και το Kickboxing θα προτιμούσα το πρώτο. Ασχολούμαι περισσότερο καιρό με αυτό και με ενδιαφέρει πιο πολύ. Θέλω να έχω μία καλή πορεία στο Taekwondo και να φτάσω ψηλά. Το ονειρό μου είναι να κάνω Πρωταθλητισμό".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development