ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Αποστολή δεμάτων από τον Δήμο Ηρακλείου σε φοιτητές οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες

Αποστολή δεμάτων από τον Δήμο Ηρακλείου σε φοιτητές οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες

image

Στην ενίσχυση φοιτητών που σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ εκτός Ηρακλείου και είναι μέλη οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου. Η νέα κοινωνική δράση του Δήμου συνίσταται στην αποστολή δεμάτων με είδη πρώτης ανάγκης στους φοιτητές, μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, μια φορά μηνιαίως, από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018.Hπρώτη αποστολή δεμάτων έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα και θα συνεχιστεί κανονικά για τον τρέχοντα και τους επόμενους.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου με δράσεις και δομές που παρέχουν στήριξη στους οικονομικά ασθενέστερους συνδημότες μας, είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ. Ξεκινήσαμε φέτος μια καινούργια προσπάθεια με στόχο την έμπρακτη στήριξη των νέων που φοιτούν μακριά από το Ηράκλειο. Θέλουμε να γνωρίζουν και εκείνοι και οι οικογένειές τους,  ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα τους. Πιστεύουμε ότι την επόμενη χρονιά θα είμαστε σε θέση να συμπεριλάβουμε στη δράση περισσότερους δικαιούχους».

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη από την πλευρά της, ευχαρίστησε το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και την εταιρεία «Γενική Ταχυδρομική» για την κοινωνική τους ευαισθησία, καθώς ανέλαβαν την δωρεάν μεταφορά των δεμάτων για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development