ΑΡΧΙΚΗ | ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Το «αντίο» στον Γιώργο Παράσχο από τον Πλατανιά

Το «αντίο» στον Γιώργο Παράσχο από τον Πλατανιά

image

Τρεις μέρες μετά το διαζύγιο των δύο πλευρών, ο Πλατανιάς επανήλθε με νέα ανακοίνωση αποχαιρετώντας τον Γιώργο Παράσχο που αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα «κεφάλαια» της ιστορίας του συλλόγου. 

Οι Χανιώτες, λοιπόν, υποκλίνονται στον έμπειρο κόουτς για τα όσα προσέφερε, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του» και προσθέτοντας πως «ήρθε σαν ξένος κι έφυγε σαν φίλος. Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Λένε ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Επειτα από περίπου τρία χρόνια, ο κύκλος στην συνεργασία της ομάδας μας με τον Γιώργο Παράσχο έκλεισε.

Ομως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Πλατανιά, ο κ.Παράσχος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Όμορφο ποδόσφαιρο, καλύτερη θέση στην Super League στην ιστορία του Πλατανιά, γενική αναγνώριση από την πλειοψηφία των αντιπάλων, όχι μόνο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το ήθος του.

Αυτό το μαγικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε χάρη στον καλύτερο προπονητή που πέρασε από την ομάδα μας, για αυτό δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ.

Ο κ.Παράσχος ανέλαβε τον Πλατανιά στις 15 Μαρτίου του 2015 και έκατσε στον πάγκο σε συνολικά 90 παιχνίδια, με απολογισμό 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες.

Ο Γιώργος Παράσχος ήρθε στον Πλατανιά ξένος και έφυγε φίλος… Τον ευχαριστούμε για όλα»


 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development