ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Aνδρουλάκης: "Η προσπάθεια που κάνουμε φαίνεται από το χειροκρότημα"

Aνδρουλάκης: "Η προσπάθεια που κάνουμε φαίνεται από το χειροκρότημα"

image

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο βοηθός του Τάκη Γκώνια και ο Γιώργος Πετράκης για την αναμέτρηση του Εργοτέλη ενάντια στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια στάθηκε στην καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του. Ο Γιώργος Πετράκης από την πλευρά του ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον πόντο της ισοπαλίας, βάσει και των συνθηκών της αναμέτρησης.

Aναλυτικά  τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Τάκη Γκώνια:

Είναι πολύ άσχημο αυτό το συναίσθημα που έχουμε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, όπου με την απόδοση που είχαμε να μην παίρνουμε το ματς. Ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι στον αγώνα και πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις σε βάθος χρόνου θα έχουμε καλύτερη συνέχεια και θα πάρουμε τις νίκες και τους βαθμούς που όλοι θέλουμε.

Η προσπάθεια που κάνουμε φαίνεται και από το χειροκρότημα και την αναγνώριση του κόσμου. Παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και επιθετικά και αμυντικά, δημιουργούμε ευκαιρίες που είναι το ζητούμενο, αλλά η τελική προσπάθεια δεν μετουσιώνεται σε γκολ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ευκαιρίες και το κάνουμε με συγκεκριμένο τρόπο, τώρα το γκολ είναι μεγάλη συζήτηση.

Η ομάδα μας είχε καλή αμυντική λειτουργία και αυτό είναι όταν δεν δέχεται φάσεις, όχι μόνο γκολ. Σήμερα με μια πολύ καλή ομάδα είχαμε μόνο δυο φάσεις από τον αντίπαλο. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα των γκολ που μπήκαν. Τα γκολ μπαίνουν συνήθως από λάθη, όμως δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα.

Μας προβληματίζει ότι δεν εκμεταλλευόμαστε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Όταν όμως η ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο κάνει άμυνα και καθυστερήσεις δεν είναι εύκολο να βάλεις γκολ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, θέλουμε όμως ακόμα χρόνο να τελειοποιηθούμε και σε αυτό».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πετράκης δήλωσε:

«Ήταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαμε αγωνιστεί ξανά, είμαστε από τον ίδιο τόπο και γνωρίζονται καλά. Στο πρώτο ημίχρονο παρότι προσπαθήσαμε, είχαμε κενά στην ασφάλεια της μπάλας και τη μετάβαση. Μας πίεσε ο Εργοτέλης και δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρία. Δεχθήκαμε μάλιστα και προς το τέλος το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο και παρά του ότι ήμασταν με παίκτη λιγότερο και βάσει των συνθηκών του αγώνα πήραμε την ισοπαλία που μας ικανοποιεί και τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που έχουμε με τον Αχαρναϊκό».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development