ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Τσάλος: ΄Όσο είμαι στον ΟΦΗ κανείς δεν θα κάνει κακό΄΄

Τσάλος: ΄Όσο είμαι στον ΟΦΗ κανείς δεν θα κάνει κακό΄΄

image

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προέδρου του ΟΦΗ Φώτη Τσάλου στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ομάδας.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο Φώτης Τσάλος, τονίζει τα παρακάτω:

"Mε αφορμή διάφορα πράγματα που έχουν φτάσει στα αυτιά μου τις τελευταίες μέρες, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΦΗ, ότι όσο είμαι εγώ στην προεδρία της ομάδας, δεν θα επιτρέψω σε κανένα παράγοντα ή άλλο πρόσωπο από το παρελθόν, που κατά τη γνώμη μου, έβλαψε την ομάδα, να πλησιάσει σε αυτήν, πολύ περισσότερο, να συμμετέχει στην προσπάθεια μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανήκει σε συγκεκριμένους μετόχους-επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι απο τους πιο τίμιους και καθαρούς επιχειρηματίες της Κρήτης και με αυτούς θα συνεχίσει.

Κάποιοι που παρουσιάζονται συχνά ως Μεσσίες, αντί να λένε λόγια δεξιά και αριστερά, ας βάλουν χρήματα, αν θέλουν να στηρίξουν την ομάδα.
Οσο είμαι εγώ στον ΟΦΗ, δεν θα μπεί κανείς για να κάνει κακό.
Επίσης, παρακαλώ, όλους, που δεν έχουν βάλει ποτέ ούτε ένα ευρώ στον ΟΦΗ, να αποφεύγουν να τοποθετούνται δημόσια για την ομάδα μας.

Αν το κάνουν, τότε καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ, να μην παίρνει τοις μετρητοίς, αυτά που λένε.Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα.Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.Εχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών και το αξίζει".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development