ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Γκώνιας: ΄΄Το παιχνίδι κρίθηκε από τα λάθη των διαιτητών

Γκώνιας: ΄΄Το παιχνίδι κρίθηκε από τα λάθη των διαιτητών

image

Έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης εξέφρασε ο Τάκης Γκώνιας τονίζοντας ότι τα δυο από τα τρία γκολ του Άρη δεν έπρεπε να μετρήσουν.

Ο προπονητής του Εργοτέλη αρχικά αναφέρθηκε στο διάστημα της τιμωρίας του Εργοτέλη τονίζοντας ότι «οφείλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλους γι αυτόν τον μήνα τιμωρίας που στοίχισε πολύ στην ομάδα μας. Τώρα, αν ήταν σωστή η απόφαση ή όχι δεν θα το κρίνω εγώ. Σημασία έχει ότι εγώ ήμουν η αφορμή και η ευθύνη βαραίνει εμένα. Για το παιχνίδι, είναι 4ο συνεχόμενο που είμαστε καλύτερη ομάδα αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Κι επειδή πολλοί άνθρωποι είναι απασχολημένοι στο να κρίνουν έχει ως αποτέλεσμα στο να μη διακρίνουν, με την Καλλιθέα, ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε καν την μπάλα αλλά χάσαμε δύο βαθμούς, με τον Κισσαμικό χάσαμε ένα σωρό ευκαιρία και  με την Παναχαϊκή χάσαμε από λάθος των διαιτητών», είπε και αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα.

 

«Τελειώνει ένα ημίχρονο όπου ο Άρης είχε μια ευκαιρία, ενώ εμείς έχουμε σημειώσει δύο τέρματα κι έρχεται το δεύτερο ημίχρονο όπου ο Άρης μας πίεσε και ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Εκεί, το φάρμακο για μας ήταν να βάλουμε το τρίτο γκολ με τον Ν’ Ντιαγέ. Δεν το κάναμε και είχαμε πρόβλημα στη διαχείριση των μεγάλων μπαλιών και της πίεσης του Άρη. Το παιχνίδι κρίθηκε όμως από τα λάθη των διαιτητών. Γιατί στο 2ο γκολ του Άρη και πριν το καθαρό πέναλτι υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα και στο 3ο γκολ υπάρχει οφ σάιντ. Συνολικά, αν κάναμε το παιχνίδι 3-1 θα βάζαμε κι άλλα τέρματα».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development