ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Αlternatives: ΄΄Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει΄΄

Αlternatives: ΄΄Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει΄΄

image

Ανακοίνωση για όλους και για όλα έβγαλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη παίρνοντας θέση για όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο των ΄΄κίτρινων΄΄.

Στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι στηρίζουν τον προπονητή της ομάδας τους Τάκη Γκώνια. Μάλιστα κάνουν ξεχωριστή αναφορά στο πρόγραμμα το οποίο όπως χαρακτηρίζουν από εδώ και πέρα γίνεται πιο εύκολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

<<Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, επιλέξαμε σκοπίμως, να μην μπλεχτούμε και εμείς σε όλη αυτή την αντιπαράθεση που έχει (πάει να) δημιουργηθεί και προκύπτει από συγκεκριμένα και γνωστά κέντρα, άλλοτε ανοιχτά και άλλοτε δια πλαγίας οδού.

“Είστε με τον Γκώνια; Και αφού δεν είστε με τον Γκώνια, γιατί δεν λέτε να φύγει;” “Άρα αφού δεν το λέτε, τον στηρίζετε”

Όλη αυτή η κουβέντα, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας. Για να τελειώνουμε: Αν το πρόβλημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ είναι ο Γκώνιας, να φύγει σήμερα το βράδυ. Δεν είναι ούτε συγγενής μας, ούτε γνωστός μας, ούτε κάνουμε μαζί δουλειές (ούτε και θα θέλαμε να κάνουμε) όπως θα ήθελαν όσοι τον κατηγορούν (φυσικά όχι όλοι).

Όμως, την ευθύνη να την πάρει η διοίκηση, η οποία έχει και την ευθύνη για τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας και θα κριθεί στο τέλος. Επιπλέον, είναι τουλάχιστον άστοχο, να ξεσπαθώνουν ορισμένοι, για τα πάντα, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι, κάνοντας απολογισμό τριμήνου.

Δεν λέμε να μην γίνει, αλλά όχι και λίγες ώρες μετά το ντέρμπι… Ακόμα και αν πολλές απόψεις για τη λειτουργία της ομάδας ευσταθούν, δεν επιλέγεις αυτόν το τρόπο και αυτό το χρονικό σημείο να το κάνεις.

Συνοψίζοντας, για το ίδιο το
παιχνίδι: 
1. Δεν γουστάρουμε να χάνει η ομάδα μας. 
2. Δεν γουστάρουμε να χάνει η ομάδα μας με πολλά γκολ. 
3. Δεν γουστάρουμε να χάνει η ομάδα μας με πολλά γκολ από τον ΟΦΗ.
4. Το παιχνίδι το είδαμε όπως όλοι: ίδια αμυντικά λάθη, σχεδόν καρμπόν τα γκολ ή οι φάσεις που δεχτήκαμε.

Παρόλα αυτά, λίγες μονάδες μας υστέρησαν από τους ακριβοπληρωμένους του αντιπάλου. Για περίπου 30 λεπτά του παιχνιδιού ήμασταν ανώτεροι, ενώ κάποια τραγικά προσωπικά λάθη στοίχισαν για ακόμα μία φορά. Δύο σκέψεις του μέσου φιλάθλου: Πρώτον, όταν κάποιος είναι αργός, δεν τον εκθέτεις ακόμα περισσότερο με το να του λες “κάνε άμυνα στη σέντρα”.

Δεύτερον, ο Λεάλ παίζει 10 χρόνια στην Ελλάδα. Ξέρεις ότι αν για κάτι διακρίνεται, και ο λόγος που έπαιξε τη Δευτέρα πρώτη φορά βασικός, είναι η φαρμακερή του πάσα. Ε, δεν τον αφήνεις να αλωνίζει.

Για το επόμενο παιχνίδι: Διπλό και τίποτα άλλο. Το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα. Αυτοί που ευθύνονται για τη θέση της ομάδας, αυτοί να την βελτιώσουν. Και επειδή έχουμε δει από διάφορους να μας δείχνουν τη θέση μας στη βαθμολογία, χωρίς όμως να λαμβάνει κανείς υπόψη του το πρόγραμμα, να θέσουμε και εμείς την άποψή μας για αυτήν. Ποιά άλλη ομάδα έχει παίξει με τις τέσσερις πρώτες του πίνακα; Πόσες νίκες έχει κάνει κάθε ομάδα και ποιους έχει κερδίσει;

(Γι’ αυτό το πρωτάθλημα για εμάς τώρα ξεκινάει και τώρα θα απαιτήσουμε βαθμούς και νίκες από την ομάδα, και τώρα θεωρούμε ότι χρειάζεται η στήριξη μας).

ΥΓ: Πολλά σπίτια και πολλές μάνες, είναι κοινές. Άλλα έχουμε ξαναπεί: Δυστυχώς, η νοοτροπία των γαυροβάζελων υπερισχύει και σε πολλούς από σας. Τους ζηλεύετε και τους αντιγράφετε.>>

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development