ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Tσάλος: ΄΄Όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει΄΄

Tσάλος: ΄΄Όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει΄΄

image

Απάντηση για όλους και για όλα έδωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι όποιος θελήσει να αναλάβει τον ΟΦΗ θα τον βοηθήσει.

Μάλιστα τονίζει ότι την Παρασκευή θα κάνει συνέντευξη τύπου που θα βρίσκεται παρόν ο νομικός σύμβουλος της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Με αφορμή τις ανακοινώσεις – παραιτήσεις των κυρίων Κουμαντάκη – Ορφανάκη και τα όσα αναφέρθησαν σε μια περίοδο που προσπαθούμε να βρούμε το δρόμο μας, όταν άλλοι ξεκινούσαν τον σχεδιασμό τους, 2 μήνες πριν από εμάς, εάν δεν είχαμε μπει εμείς μπροστά, ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε ομάδα και το ξέρει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο.

Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι όταν αναλάβαμε, επέμεινα να γραφτεί στα πρακτικά ότι το χρέος της ομάδος ήταν 660.000 ευρώ και αυτό δεν μπορεί να το  αποκρύψει κανείς τώρα.

Δηλώνω λοιπόν τα εξής: Την Παρασκευή θα γίνει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσω με ακριβή ποσά, παρουσία του λογιστή και του νομικού Συμβούλου.

Επειδή οι αφορμές για να “πηδούν” οι “γνωστοί – άγνωστοι” από το καράβι είναι πολλές, πριν βγάλω αυτή την ανακοίνωση, πρώτα προσπάθησα τηλεφωνικά να επικοινωνήσω με 14 μετόχους και ούτε ένας δεν έπιασε το τηλέφωνο να μου μιλήσει. Δεν απάντησε κανείς στις κλήσεις, που τους έκανα, από το κινητό μου.

Όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει. Να μπει μπροστά και εγώ θα τον βοηθήσω. Επειδή όμως δεν θα έρθετε, παρά μόνο θα κάθεστε να το “παίζετε” σωτήρες, πάνω στα όνειρα του κόσμου, σας προκαλώ. Αν έχετε κότσια, ελάτε να αναλάβετε. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο και ελάτε να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε. Τα υπόλοιπα είναι “τρίχες”

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development