ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Τελεσίγραφο από τους παίκτες του ΟΦΗ

Τελεσίγραφο από τους παίκτες του ΟΦΗ

image

Τελεσίγραφο έστειλαν (και) οι παίκτες του ΟΦΗ και μέσα απ΄αυτό ανέδειξαν τη δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα.

Μετά τον Νίκο Παπαδόπουλο, οι ποδοσφαιριστές δημοσιοποίησαν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και την ασυνέπεια που έχουν δείξει μέτοχοι και διοίκηση στις υποσχέσεις ότι θα τα τακτοποιήσουν. 

Αφού περιγράφουν λοιπόν το αδιέξοδο που έχουν φτάσει (με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κάποιοι δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμα και τα έξοδα του ταξιδιού στα σπίτια τους για τις γιορτές) τονίζουν ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε και κάθε ένας θα ακολουθήσει τον δρόμο του. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών

«Τηρήσαμε την υπόσχεση μας, στην τεχνική ηγεσία, ως επαγγελματίες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο ΟΦΗ, να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. 

Δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλυφθεί έγκαιρα. 

Τελικά, η διακοπή ήρθε και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες, που ήθελαν να αναχωρήσουν για τις περιοχές τους, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα, με τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν πρόβλημα, ακόμη και για τα έξοδα του ταξιδιού. 

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και οι μέτοχοι οφείλουν 2 και 3 μήνες, ενώ για κάποιους παίκτες, που είναι από πέρσι στην ομάδα, υπάρχουν ακόμη οφειλές από την προηγούμενη περίοδο. 

Η πρόσφατη επιστολή-ανακοίνωση του προπονητή μας και το τελεσίγραφο, προς την διοίκηση για την τακτοποίηση των προβλημάτων που υπάρχουν, ανέδειξε το πρόβλημα και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. 

Θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον κάθε παίκτης, θα ακολουθήσει το δρόμο του. 

Κάθε παίκτης, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειας του. 

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση, να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. 

Καλά Χριστούγεννα στον κόσμο της ομάδας και μακάρι ο ΟΦΗ, ως μεγάλη ομάδα που είναι να βρει το δρόμο του και την ηρεμία του. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ»

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development