ΑΡΧΙΚΗ | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ | Μ. Σταματουλά: "Ενθουσιάζομαι όταν έρχονται τα παιδιά να με αγκαλιάσουν"

Μ. Σταματουλά: "Ενθουσιάζομαι όταν έρχονται τα παιδιά να με αγκαλιάσουν"

image

Η κορυφή είναι ωραία και η αξία της...ανεκτίμητη! Ιδιαίτερα όταν εκεί βρίσκονται άνθρωποι που το αξίζουν. Έχουν δουλέψει. Έχουν ιδρώσει γι' αυτή. Η Μαρία Σταματουλά χάρις τη δύναμη της θέλησης η οποία πηγάζει μέσα από την ψυχή της, για τρίτη σερί χρονιά πάτησε τις κορυφές του "Εβερεστ" και τιμήθηκε (σύμφωνα με τον ΠΣΑΤ), ως η καλύτερη αθλήτρια με αναπηρία για το 2017.

Η αθλήτρια του στίβου που έχει την πρωτιά (πλέον) στο...τσεπάκι της, άνοιξε την καρδιά της, στην ιστοσελίδα του www.sporfm.gr και μίλησε για τους στόχους της, την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο και την οικογένειά της.

Το ξεκίνημα

"Ο αθλητισμός ήρθε τυχαία στην ζωή μου. Το 2004 άρχισε να με ενδιαφέρει γιατί είδα την Παραολυμπιάδα και μου άρεσε. Συμμετείχα στη λαμπαδηδρομία. Τότε γνώρισα τον προπονητή μου και έτσι ξεκίνησαν όλα".

Η στήριξη της οικογένειας σε κάθε βήμα

"Η οικογένειά μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει. Το ίδιο και οι προπονητές μου".

Η αγάπη του κόσμου

"Ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του. Νιώθω ευχάριστα και ενθουσιάζομαι όταν έρχονται τα παιδιά να με αγκαλιάσουν και να μου ζητήσουν αυτόγραφο".

Το βραβείο από τον ΠΣΑΤ

"Παρόλο που είναι η τρίτη χρονιά που κερδίζω το συγκεκριμένο βραβείο ένιωσα περίεργα. Είχα άγχος και αγωνία. Συγκινήθηκα".

Οι στόχοι για το μέλλον

"Προπονούμαι σκληρά και έχω αρκετούς τραυματισμούς. Παρόλο τις δυσκολίες, θέλω να περάσω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στη συνέχεια να παρευρεθώ στο Πανευρωπαϊκό στη Γερμανία. Η Παραολυμπιάδα είναι ο κύριος στόχος για εμένα και για κάθε αθλητή. Είναι μία γιορτή και θεωρώ ότι είναι καταξίωση για έναν αθλητή να βρίσκεται εκεί".

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development