ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Συγκινητικός Πουρσανίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Έφυγε γεμάτος και αναπαύτηκε»

Συγκινητικός Πουρσανίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Έφυγε γεμάτος και αναπαύτηκε»

image

Εμφανώς φορτισμένος, ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Ευγένιου Γκέραρντ. «Έφυγε γεμάτος. Για μένα ήταν τα πάντα», τόνισε.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης είναι ένα από τα δεκάδες «παιδιά» του Ευγένιου Γκέραρντ. Και ο θάνατος του αγαπημένου Ολλανδού προπονητή αντιμετωπίστηκε από τον παλαίμαχο μεσοαμυντικό σαν απώλεια ενός δικού του ανθρώπου. 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος, αλλά δεν αξίζουν δάκρυα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Έφυγε όπως έπρεπε, με τόσο μεγάλη αγάπη από όλους. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε απλόχερα σε όλους μας γνώσεις και αγάπη, σαν πατέρας προς τα παιδιά του. Θεωρώ ότι αναπαύτηκε, γιατί ταλαιπωρείτο πάρα πολλά χρόνια από μια δύσκολη ασθένεια. Σαν να περίμενε να ζήσει αυτό που του προσφέραμε πριν λίγες μέρες. Έφυγε ευτυχισμένος. Πονούσε καθημερινά, αλλά ποτέ δεν παραπονέθηκε. Είμαστε περήφανοι όλοι μας που ήμασταν κοντά του λίγο πριν μας αποχαιρετήσει. Έφυγε γεμάτος, όπως θα πρέπει να φεύγει ένας άνθρωπος, με τόση δόξα και αγάπη.

Μεγάλη αποστολή όσων μένουν πίσω είναι να συνεχίσουν το έργο. «Το θέμα είναι να αντιληφθούμε τι έχει αφήσει αυτός ο άνθρωπος, να το διαβάσουμε σωστά και να συνεχίσουμε το έργο του. Συνηθίζουμε να μηδενίζουμε τα έργα των ανθρώπων με τη μικρότητα που μας διέπει. Είναι ο μόνος άνθρωπος που γύρισε όλο τον κόσμο για να βρει παίκτες, που ασχολήθηκε τόσο με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον ο ΟΦΗ που είχε τέτοια προίκα από τον ίδιο θα έπρεπε να έχει κερδίσει πράγματα. Ένας άνθρωπος φεύγει όταν σβήσει από μέσα μας, αλλά για μένα ήταν τα πάντα. Όχι μόνο όταν ήμουν στον ΟΦΗ, αλλά και μετά στον Ηρακλή και όπου κι αν πήγα. Θα είναι πάντα δίπλα μας. Η οικογένειά του ήταν δίπλα του μέχρι το τέλος».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development