ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Όγκμποε και Ζιάμπαρης στο ρόστερ των προσφυγών

Όγκμποε και Ζιάμπαρης στο ρόστερ των προσφυγών

image

Οι προσφυγές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και τα δύο νέα πρόσωπα που μπήκαν στο κλαμπ των παικτών που έκαναν προσφυγή είναι ο Νίκος Ζιάμπαρης και ο Μάριο Όγκμποε.

Η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο, με το μπαράζ προσφυγών να συνεχίζεται ασταμάτητα. Είναι ντροπή για την Κρητική ομάδα να δέχεται τις τελευταίες μέρες αλλεπάλληλες προσφυγές λόγω της αδράνειας αλλά και των παιχνιδιών που παίζονται στην πλάτη του από μέτοχους-αμέτοχους και ανύπαρκτες διοικήσεις παυ κοιτάζουν ΜΟΝΟ την προσωπική τους προβολή. Που δυστυχώς γι αυτούς είναι Αρνητική.

Οι Μάριο Όγκμποε και Νίκος Ζιάμπαρης κινήθηκαν νομικά κατά του κρητικού συλλόγου, μετά την αθέτηση της υπόσχεσης για καταβολή κάποιων εκ των οφειλόμενων χρημάτων, και ανέβασαν τον αριθμό των προσφυγών στις επτά.

Υπενθυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες κατέθεσαν προσφυγή οι Δημήτρης Σιώπης, Νίκος Κουσκουνάς και Άγγελος Χαντί και νωρίτερα σήμερα οι Μάριο Μάρτος και Αρμίτσε Ορτέγκα.

Είναι πλέον ένα μεγάλο στοίχημα αν καταφέρει Ο Νίκος Παπαδόπουλός να καταβάσει την ομάδα σε 24 ώρες από τώρα στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
5.00
Sporfm

Powered by IT Development