ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Για το καλύτερο δυνατό

Για το καλύτερο δυνατό

image

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ(15.00) με στόχο να μπει με το δεξί στο 2018. 18 παίκτες έχει στην διάθεση του ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον σημερινό αγώνα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα στόχευε μόνο στην νίκη. Στην τωρινή κατάσταση που βρίσκεται, θα επιδιώξει  το καλύτερο. Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς πολλούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Κουσκουνά, Χαντί, Όγκμποε, Ορτέγκα, Μάρτος(που έχουν καταθέσει προσφυγή) και τους Λεάλ, Οικονόμου, Δερμιτζάκη οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Να σημειωθεί πως ο Ζιαμπάρης έχει καταθέσει και αυτός προσφυγή αλλά θα είναι κανονικά σήμερα στην αποστολή και πιθανός και στην εντεκάδα.

Στην αποστολή έχουν μπει και ο Μονιάκης με τον Περογαμβράκη οι οποίοι σαφώς και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, αλλά θα τονώσουν την ψυχολογία των συμπαικτών τους.

Από την άλλη η ομάδα των Χανίων θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος της και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς βρίσκεται λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development