ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ορίστηκε διοίκηση Πρωτοδικείου στον ΟΦΗ!

Ορίστηκε διοίκηση Πρωτοδικείου στον ΟΦΗ!

image

Η δήλωση παραίτησης του Φώτη Τσάλου από την προεδρία του ΟΦΗ -και των περισσότερων μελών του ΔΣ- οδήγησε στον ορισμό 7μελους διοίκησης Πρωτοδικείου που θα «τρέξει» την ομάδα μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση στον ΟΦΗ, μετά την παραίτηση και του Φώτη Τσάλου -που ακολούθησε αυτή των περισσότερων μελών του Δ.Σ. 

Επτά φίλοι της ομάδας ανέλαβαν, μέσω της νομικής οδού, την ηγεσία του συλλόγου, προκειμένου να «τρέξουν» τις εξελίξεις μέχρι την διενέργεια εκλογών, που αναμένεται να γίνουν στο τέλος Ιανουαρίου. 

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: 

«Με μια 7μελη διοίκηση Πρωτοδικείου θα συνεχίσει την πορεία της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. 

Η προσωρινή διοίκηση την οποία και απαρτίζουν γνωστοί φίλοι της ομάδας, ορίστηκε την Πέμπτη (11/1) το πρωί και ο αποκλειστικός της ρόλος θα είναι να οδηγήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , αλλά και τη ρύθμιση κάποιων άμεσων ζητημάτων που απασχολούν την ΠΑΕ. 

Ο ορισμός προσωρινής διοίκησης, κρίθηκε σκόπιμος, καθώς η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα της, λόγω παραιτήσεων, των μελών της. 

Την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι:

Κώστας Ζερβάκης 

Δημήτρης Αποστολάκης 

Γιάννης Φασομιτάκης 

Γιώργος Αλετράς 

Γιάννης Μαρκουλάκης 

Χάρης Κοντοπυράκης 

Μανόλης Γουρνιεζάκης 

Στην κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου παραβρέθηκαν οι δικηγόροι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ζαχαρίας Λιπαράκης και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργος Λιονάκης».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development