ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Με Λεάλ στο Αίγιο

Με Λεάλ στο Αίγιο

image

Με τον Λεάλ να δηλώνει παρών για το δύσκολο παιχνίδι του Αιγίου αλλά και την προσωρινή διοικούσα επιτροπή να πιάνει δουλειά κύλησαν τα γεγονότα της ημέρας

O Σέρτζιο Λεάλ ακολούθησε όλο το προπονητικό πρόγραμμα την Πέμπτη (11/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, χωρίς να νοιώσει ενοχλήσεις και έτσι τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/1) στο Αίγιο.

 

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (12/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για το Αίγιο.

Στο ΒΑΚ η προσωρινή διοικούσα επιτροπή-επαφές με τους μετόχους

 

Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, βρέθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ και είχαν συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Αμέσως μετά είχαν την πρώτη τους επίσημη συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ ξεκίνησαν τις επαφές με τους μετόχους της ομάδας, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις και τις επείγουσες υποθέσεις της ΠΑΕ, δίνοντας έμφαση στο οικονομικό. Οι επαφές με τους μετόχους θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development