ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Ενδιαφέρον Παπαδάκη για ΟΦΗ και ευχαριστίες από την ΠΑΕ

Ενδιαφέρον Παπαδάκη για ΟΦΗ και ευχαριστίες από την ΠΑΕ

image

Ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης έχει καταθέση πρόταση για να αναλάβει την ομάδα του ΟΦΗ

Ο Κρητικός επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προχώρησε στην καταβολή ενός σημαντικού χρηματικού ποσού για την κάλυψη αναγκαίων υποχρεώσεων της ομάδας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον  κ. Παπαδάκη για την βοήθεια που παρείχε στην ομάδα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

<<Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την οικονομική διευκόλυνση που έκανε στην ομάδα μας, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, για να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις.

H στάση του κ.Παπαδάκη και της εταιρείας που εκπροσωπεί να βοηθήσει την ομάδα μας, σε αυτή τη φάση, αποδείχθηκε ειλικρινής και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Ήταν μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του επιχειρηματία, όπως του είχε ζητηθεί από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προκειμένου να συζητήσει μαζί του, περαιτέρω συνεργασία στο άμεσο διάστημα.

Ο επιχειρηματίας και η εταιρεία που εκπροσωπεί, έχει ενημερώσει την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι θα καταθέσει το επόμενο διάστημα πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και έχει ήδη ζητήσει οικονομικοτεχνικό έλεγχο της εταιρείας.

Η πρόταση του, όπως και οποιαδήποτε άλλη κατατεθεί, θα διερευνηθεί με τη δέουσα σοβαρότητα από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.>>

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development