ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Παπαδόπουλος: «Περήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες»

Παπαδόπουλος: «Περήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες»

image

Σαφώς ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του ΟΦΗ δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου δηλώνοντας υπερήφανος για τους παίκτες του.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας αναφερόμενος στην γενική εικόνα της ομάδας του και στους παίκτες του, δήλωσε τα εξής: «Για ένα ακόμα ματς στο τεχνικό κομμάτι ήμασταν άριστοι. Αυτό δε γίνεται χωρίς τη θέληση, χωρίς το πάθος και την αυταπάρνηση αυτών των παιδιών, που κάθε μέρα κάνουν πράγματα και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που είναι στην ομάδα μας». Ο τεχνικός της ομάδας εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος μιλώντας για τους παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτοί οι παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα γράφουν μια μικρή ιστορία στο ότι έχουν κρατήσει την ομάδα ζωντανή. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους».

Σχετικά με τον αγώνα ανέφερε πως αν και η ομάδα του δεν ξεκίνησε πολύ καλά, στη συνέχεια ισορρόπησε, τηρήθηκε ότι είχαν δουλέψει στην προπόνηση και οι παίκτες διαχειρίστηκαν πολύ καλά το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι έφτασαν στη νίκη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστή του σημερινού αγώνα, τον Δημήτρη Μάνο, λέγοντας πως έχει ένα χάρισμα, να σκοράρει, κάτι που στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, όμως θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει.

Τέλος εξέφρασε την ελπίδα πως με την αγάπη και τη στήριξη όλων οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες για τον ΟΦΗ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development