ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | «Ελάτε ΟΛΟΙ να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ»

«Ελάτε ΟΛΟΙ να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ»

image

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρών στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου απηύθυνε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Την στήριξη του κόσμου στην επικείμενη αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Πόντου ζήτησε με ανακοίνωσή της η κρητική ομάδα. 

Συγκεκριμένα οι Ηρακλιώτες απηύθυναν κάλεσμα λέγοντας πως πρέπει όλοι να έρθουν στο Γεντί Κουλέ και να βοηθήσουν την ομάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλοι του ΟΦΗ 

Μετά τη σπουδαία βραδιά που ζήσαμε όλοι την Τετάρτη, στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, η ομάδα μας , δίνει την Κυριακή (3μμ) στο γήπεδο μας, ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο προπονητής μας, τα παλικάρια του, μας θέλουν ξανά δίπλα τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν, για να κρατήσουν όρθια την ομάδα μας και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ξανά στις επάλξεις, για να τους δώσουμε την ώθηση, που έλαβαν από τους 6 χιλιάδες και πλέον φίλους του ΟΦΗ, που βρέθηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα.

ΑΥΤΗΝ την εκπληκτική εικόνα, που είχε το γήπεδο μας στο παιχνίδι με τη Δόξα, πρέπει να την έχει και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. 

Ένα γήπεδο γεμάτο, με παλμό, δυνατή φωνή, αλλά και άριστη συμπεριφορά από τους φιλάθλους μας, που έχουν αντιληφθεί την σημασία, η ομάδα μας, να μείνει μακριά από συμπεριφορές που μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτήν την κρίσιμη εποχή. 

Με 12ο παίκτη ξανά τον κόσμο, η ομάδα μας, θα τα καταφέρει! 

Όπως είχε ανακοινώσει και νωρίτερα, η Διοικούσα Επιτροπή και σε αυτό το παιχνίδι τα εισιτήρια θα τιμώνται από 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5, στα 10 ευρώ για τη θύρα 8 και στα 15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,9.
Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για γυναίκες και παιδιά. 

Ελάτε ΟΛΟΙ να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ και να βοηθήσουμε την ομάδα μας σε μια ακόμη νίκη, που θα μας κρατήσει το στόχο. 
Ο ΟΦΗ, μας χρειάζεται όλους!

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development