ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Σε δημόσια διαβούλευση ο διαχειριστικός κανονισμός του Πάρκου Γεωργιάδη

Σε δημόσια διαβούλευση ο διαχειριστικός κανονισμός του Πάρκου Γεωργιάδη

Σε δημόσια διαβούλευση θα τεθεί ο διαχειριστικός κανονισμός του Πάρκου Γεωργιάδη, από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και για δέκα ημέρες.

Αυτό ανακοινώθηκε σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμος Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και συμμετείχαν η συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαρία Κοζυράκη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, η συντονίστρια ΣΟΑΠ – ΒΑΑ Ευγενία Στυλιανού, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου σε θέματα πρασίνου Νίκος Φακουρέλης, καθώς και οι εκπρόσωποι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μ. Αβραμάκης και Μ. Δρετάκης,  της Οικολογικής Παρέμβασης Ηρακλείου Γ. Βλοντάκης, Ν. Γαγγιολάκης, Μπ. Κουτρούλης, του ΓΕΩΤΕΕ Π.Κ.Π. Αρβανίτης,του ΤΕΕ ΤΑΚ Μπ. Κουτρούλης, Μ. Μπελιβάνη, Μ. Καλογεράκη, αλλά και δημότες.

 

Στην εποικοδομητική συζήτηση που είχε ως επίκεντρο την επικείμενη βιοκλιματική αναβάθμιση του Πάρκου Γεωργιάδη και τον νέο διαχειριστικό κανονισμό, αποφασίστηκε η σύσταση επιστημονικής επιτροπής, με επικεφαλής την κ. Κοζυράκη(ως ειδική επιστήμονας – δασολόγος με εξειδίκευση στην αρχιτεκτονική τοπίου), η οποία θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούνστο πλαίσιο της διαβούλευσης. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση του διαχειριστικού σχεδίου του Πάρκου αλλά και για τη συνολική διαχείριση του πρασίνου στο Ηράκλειο.  

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development