ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Στήριξη στην ομάδα και στη διοικούσα επιτροπή από τους μετόχους

Στήριξη στην ομάδα και στη διοικούσα επιτροπή από τους μετόχους

image

Πολύωρη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/1) μεταξύ των μετόχων της ομάδας και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ οι μέτοχοι θα στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

Οι μέτοχοι συναντήθηκαν επίσης και με τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, ενημερώνοντας τον για τη στήριξη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα την προσπάθεια της ομάδας, οικονομικά και ηθικά, προκειμένου, να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες και η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.

Η συσπείρωση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που διαπιστώθηκε στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη (23/1) το βράδυ, ήταν πραγματικά μεγάλη και έδειξε τη διάθεση τους, το πλάνο για να διεκδικήσει ο ΟΦΗ την άνοδο, να συνεχιστεί και μάλιστα δυναμικά.

Η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η ψυχή , το πάθος και η ενότητα που αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και του κόσμου, είναι στοιχεία που έχουν συγκινήσει τους μετόχους, οι οποίοι στη συνάντηση ανέφεραν ότι δεν θα εγκαταλείψουν αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και η οποία τους εκφράζει στο έπακρο!

Παράλληλα, οι μέτοχοι, έδωσαν συγχαρητήρια στην Διοικούσα Επιτροπή, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στο έργο της και θα στηριχθεί με κάθε τρόπο οικονομικά, η προσπάθεια που κάνει.

Η Διοικούσα Επιτροπή , μετά από απόφαση των μετόχων, θα στηριχθεί και με κάποιους παλιούς παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι εκτός από την οικονομική τους συμμετοχή στο εγχείρημα, θα τη βοηθήσουν με την εμπειρία τους, σε κρίσιμες αποφάσεις, στο επόμενο διάστημα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση τους, οι μέτοχοι είχαν συνάντηση με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και το μήνυμα αυτό, θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Σχετικά με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από ξένο επενδυτή, αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Τέλος, σε ότι αφορά, το φημολογούμενο ενδιαφέρον επενδυτή από το εξωτερικό για τον ΟΦΗ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιες συζητήσεις, δεν στοιχειοθετούν πρόταση.

 

Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, από όπου και αν προέρχεται,  θα εξεταστεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον ΟΦΗ».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development